1. Oferta de sex in avion.Conducerea companiei britanice "Fantasy" s-a gandit sa dea un inteles cat se poate de palpabil expresiei "in al noualea cer de fericire". Astfel, managerii firmei au pus la dispozitia clientilor voiaje dedicate special cuplurilor care isi doresc sa faca dragoste la inaltime. Cea mai ieftina versiune a serviciilor costa 474 de euro si asigura 20 de minute de zbor, informeaza Cancan.

2. Britney, goala la cumparaturi. Aflata la cumparaturi in compania iubitului ei, Adnan, Britney a iesit goala din cabina de proba si a devenit violenta in clipa in care, stupefiata, vanzatoarea a incercat sa o acopere, relateaza Cancan. "Adnan a fost cel care a linistit-o. A intrat cu ea in cabina si au ramas acolo pret de 45 de minute. Sigur au facut sex pentru ca am auzit tot felul de zgomote jenante", a declarat martora ineditei scene amoroase.

3. Vrea sa scape de sani, dar nu-l ajuta nimeni. Un barbat care sufera de 10 ani de o dereglare hormonala care ii produce o marire exagerata a sanilor nu mai vrea sa iasa din casa de rusine, scrie Libertatea. Acesta a fost la doctor, iar medicii i-au recomandat sa ia antidepresive pentru a-i reveni sanii la normal, insa nu a obtinut nici un rezultat. S-a dus iar la spital si a cerut sa i se faca o micsorare a sanilor, insa medicii au refuzat, pe motiv ca e prea gras si i-au recomandat mai intai sa slabeasca.

4. Victoria Beckham: "Sunt mandra sa vad penisul de 7,5 metri al sotului meu!". Intrebata ce parere are despre panourile publicitare, care il infatiseaza pe sot in lenjerie intima Emporio Armani Victoria a declarat: "Sunt mandra sa vad penisul de 7,5 metri al sotului meu. Este minunat. Este imens, enorm, masiv! Daca as arata si eu asa, as merge numai in lenjerie intima pe strada", scrie Romantica.

5. I-au explodat silicoanele. Britanica Charlene Slater, in varsta de 43 de ani, a ajuns pe un pat de spital dupa ce i-au explodat implanturile mamare cu silicon in timpul unui accident de masina. In afara de sani, care trebuie reconstruiti, Charlene s-a ales si cu oase fracturate, informeaza Cancan.

6. Autobuze pentru femei la Ciudad de Mexico. Mai multe linii foarte frecventate din Ciudad de Mexico propun la fiecare 20 sau 30 de minute autobuze interzise bărbaţilor, în cadrul unui program pilot destinat să protejeze pasagerele, adesea expuse la hărţuire sexuală în mijloacele de transport în comun din capitala mexicană. Deja, în metrou primele trei vagoane ale fiecărui tren sunt rezervate femeilor, însă numai la ore de vârf, scrie Gandul.

7. El nu e om! Susţinut de un grup inimos de activişti din Viena pentru drepturile animalelor, cimpanzeul de 26 de ani Matthew Hiasl Pan a fost cât pe ce să schimbe o dată pentru totdeauna soarta primatelor. Şi asta după ce cazul lui, prin care încerca să obţină recunoaşterea oficială a lui ca om, a fost clasat de Curtea Supremă din Austria, relateaza Click.

8. Azil pentru homosexuali. Saptamana aceasta va fi inaugurat la Berlin, in cartierul Pankow, primul azil pentru gay, unde persoanele in varsta, cu alta orientare sexuala decat cea obisnuita, sa nu se simta singuri la batranete, informeaza Cancan.

9. S-au casatorit intr-un iglu. Doi britanici au hotarat sa devina sot si sotie intr-un iglu din Finlanda. Acestia s-au casatorit la minus 12 grade Celsius si au avut alaturi doar 17 membri ai familiei care s-au incumetat, de dragul lor, sa infrunte gerul arctic, scrie Cancan. "Era intuneric bezna cand s-a terminat ceremonia. Am ajuns la hotelul unde s-a tinut petrecerea cu sania si ne-am batut cu bulgari cu invitatii", a povestit fericitul mire.

10. Un milionar chinez a fost condamnat la moarte pentru ca a violat cel putin 36 de minore virgine. In varsta de 65 de ani, Wu Tianxi era convins ca aceste relatii ii vor prelungi viata. El a marturisit in fata judecatorilor ca nu a facut altceva decat sa puna in practica o reteta recomandata de un prezicator taoist, relateaza Romantica.