Kamikaze:"Milioane de gaini ridicate de mascati de pe cuibare pentru evaziune fiscala!", titreaza Kamikaze. Milioane de gaini din toata tara isi vor petrece noaptea dupa gratii din cauza asta, ceea ce nici nu stim daca e bine sau rau pentru ele, avand in vedere ca Cocos tocmai ce a fost eliberat.

Vosganian si niste ouaFoto: Colaj foto

Times New Roman: Taranii ii raspund lui Varujan: "Decat sa mancam cacat ca tine, mai bine mancam oua!" "Cei care pagubesc bugetul cu cate 50 bani strica piata. Ar trebui sa fure miliarde, cum furam noi, politicienii!", a declarat Vosganian.

Postare pe Facebook: Cu riscul sa bag tara in faliment, imi fac astazi o omleta din patru oua.

Postari pe Facebook: "Vosganian iar a umblat la oua"; "Vosganian a primit doua oua pe sub mana"; "E clar, Vosganian chiar are nevoie de oua"

Cititori HotNews:

  • Asa cum bine s-a zis, vrea sa ne "numere ouale", vorba lui Bombo!;
  • Am o nelamurire. Maica-mea are o gaina care isi mananca singura ouale. Alea cum le putem numara ca sa stim cat pierde bujetu?
  • Propun sa se fabrice cuibare ermetice cu fisa de 50 bani. Acestea vor fi distribuite obligatoriu si gratuit in toate gospodariile.
  • Bai liberalule, daca tot te maninca de oua nu trebuia sa te iei de cele de gaina! Tu iti dai seama citi bani pierde statul fiindca sintem casatoriti si ne rezolvam in familie? Alta era situatia daca nu eram insurati si mergeam in mod organizat la institutii de specialitate dotate cu "kilometraj"! Cite taxe luai de acolo! Chiar salvai tara cu ouale alea!
  • Si uite asa Vosganian nu va lua premiul Nobel nici la anu'...