"Bunicuta zburatoare". O chinezoaica de 60 de ani e pasionata de parapanta. Desi a visat la ele toata viata, o femeie din China a ajuns sa le traiasca la batranete si nu e pregatita sa renunte inca. Li avea 60 de ani, era vaduva si pensionara cand a vazut un om dandu-se cu parapanta si n-a mai putut sa se gandeasca la nimic altceva. Fara sa asculte obiectiile fiicei, si-a cheltuit toate economiile pe lectii si pe o parapanta cu motor la mana a doua. Si de atunci zboara cat de des poate. Parapantistii mai tineri au poreclit-o "bunicuta zburatoare", dar o admira pentru ca isi traieste viata mult mai intens decat multi tineri, conformStirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ultima fita! Sa-ti pui extensii de par la nas. Daca pana acum era jenant ca firele de par din fosele nazale sa iasa la iveala, iata ca acum a aparut ideea sa fie accentuate. Extensiile la par de la baza nasului sunt deja la mare moda in China si exista zvonuri ca incep sa apara si in SUA. Cei care poarta astfel de "podoabe" sustin au scopul sa puna in evidenta nasul. Extensiile seamana cu genele false si sunt puse de jur imprejurul narilor, potrivitClick.

A venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea: Extraterestrii vor sosi pe Terra. Bryant Johnson sustine ca a venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea de pericolul care se indreapta spre Terra. Tanarul se afla sub influenta consumului de alcool cand a fost arestat de politie pentru disturbarea ordinii publice, potrivit metro.co.uk. Johnson le-a spus ofiterilor ca fiinte de pe alta planeta i-au injectat in corp substantele si ca el a venit din anul 2048 pentru a avertiza omenirea despre pericolul unei colonizari fortate a Pamantului de catre extraterestri. Extraterestrii vor sosi pe Terra anul viitor, potivit barbatului care are ca poza de profil pe Facebook un extraterestru. Barbatul a mai spus ca ar fi trebuit sa calatoreasca in anul 2018, dar ca a ajuns cu un an mai devreme, spuneLibertatea.

''Creatura'', misterioasa fantoma a adolescentului de la Casa Alba. In vara anului 1911, servitorii din cadrul Casei Albe au inceput sa observe prezenta unei aparitii stranii. Butt, secretarul presedintelui William Howard Taft, ii povestea surorii sale Clara in cadrul unei scrisori despre ''creatura'' care umbla pe holurile cladirii. Nici pana in prezent specialistii nu au putut descoperi o explicatie plauzibila a povestii stranii. Conform discutiilor din acea perioada ''creatura'' era mult mai des simtita decat vazuta. Ingrijitorii casei in care se afla presedintele William Howard Taft au afirmat ca au simtit atingerea creaturii ca o apasarea usoara pe umar. Butt afirma in cadrul scrisorii ca i-a certat deseori pe servitori spunandu-le ca ''fantomele nu au simtul atingerii'', noteaza MentalFloss. ''Exista o traditie indelungata privind fantomele din cadrul Casei Albe,'' a declarat Evan Phifer, istoric din cadrul Societatii Istorice a Casei Albe. ''Lincoln este una dintre cele mai populare fantome, la fel si Andrew Jackson, un soldat britanic din perioada razboiului din 1821,'' adauga el, potrivitdescopera.ro.

El este baiatul de plastilina. Este incredibil! La doar 12 ani palestinianul Yousef al Bahtini a reusit sa castige un titlu Guinness Book datorita capacitatii lui extraordinare de a face miscari imposibile. Cat e ziua de lunga baiatul sta la locul de joaca din orasul Gaza si se antreneaza. Isi pune picioarele dupa urechi, isi intoarce bratele la 180 de grade si se contorsioneaza in cele mai imposibile pozitii. Yousef a primit vizita expertilor Guinness la jumatatea lunii septembrie si a aflat cu bucurie ca a castigat un loc in prestigioasa carte. Parintii lui sunt foarte incantati, insa recunosc ca nu stiu la ce sport sa il dea pentru ca Yousef le-a declarat raspicat ca nu ii place gimnastica. In schimb se uita ore in sir la meciurile de fotbal, conformClick.

El este cainele cu cea mai mare limba din lume. Pentru reusita sa a fost inscris in Cartea Recordurilor. Un caine din Statele Unite a ajuns in Cartea Recordurilor, fiind posesorul celei mai lungi limbi de caine din lume. Este vorba despre Mochi, o femela Saint Bernard, care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind posesoarea celei mai lungi limbi de caine din lume, de 18,58 de centimetri, informeaza Rador. Cainele din Statele Unite a depasit recordul precedent stabilit de un alt caine, care avea lungimea limbii de 11,43 centimetri, relateaza Joinfo.ua. Stapana sa a declarat ca a luat-o pe Mochi cand avea doi ani si de atunci sunt nedespartite. Femeia a mai precizat ca Mochi este un caine plin de viata si foarte prietenos, informeazadescopera.ro.