O noua controversa pe internet. A venit randul unui pantof sport sa declanseze isteria. Ce culoare are acesta? Dupa rochia celebra care a impartit internetul in doua, a venit randul unei noi isterii virtuale, avand ca tema culorile pe care le are un pantof de sport. Totul a pornit dupa ce o studenta din Spania a publicat o folografie, explicand ca i-a fost trimisa de o prietena care vede pantoful sport ca fiind colorat in roz pal si alb. Tanara a ramas uimita, intrucat ea vede culorile albastru pal si gri in fotografie. Potrivit specialistilor, este vorba despre o iluzie optica. Asa cum a fost si in cazul rochiei, vorbim despre un experiument de percepere accidentala a culorilor, astfel ca nu exista un raspuns corect si unul gresit, informeaza descopera.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Pazea, soferita cu doua capete s-a lansat in trafic! Le place viteza si sunt cele mai bune soferite! Asa se prezinta Abby si Brittany, cele doua siameze de 27 de ani, din New Germany, Minnesota, SUA. Desi impart acelasi trup, ele au doua permise si... conduc cu randul masina familiei. Abby si Brittany Hensel sunt cele mai cunoscute siameze din lume. Impart cateva organe interne, mainile si picioarele si sunt obligate sa faca impreuna toate activitatile zilnice. "Ne-am luat permisul de conducere dand amandoua acelasi test. Avem doua permise separate si cand ne opreste politia pentru ca am depasit viteza recunoastem care dintre noi a fost la volan in momentul comiterii infractiunii. In rest credem ca suntem soferite destul de bune pentru ca nu am avut prea multe incidente in trafic. Cand sunt eu la volan, Abby accelereaza si franeaza, iar eu ma ocup cu semnalizarea", a explicat Brittany, scrie Click!

Cronos, steaua care a devorat aproximativ 15 planete telurice de dimensiunea Pamantului. In mitologie, titanul Cronos isi devora copiii, inclusiv pe Poseidon, Hades si pe cele trei fiice. In prezent, specialistii au descoperit ca o stea asemanatoare Soarelui denumita Cronos ar fi devorat mai multe planete telurice cu o masa echivalenta cu cea a 15 planete Pamant. Atunci cand astronomii au descoperit doua stele gemene, dintre care una ar fi devorat 10 sau mai multe planete telurice, s-au decis sa o numeasca Cronos, iar pe cea de-a doua stea Crios. Conform Science Daily, denumirea stiintifica a celor doua stele este HD 240430, respectiv HD 240429, ambele se afla la aproximativ 350 de ani lumina de Pamant. In urma primelor analize, astronomul Semyeong Oh si echipa sa au descoperit ca cele doua stele nu se afla la sitante separate una de cealalta, ci fac pare dintr-un sistem binar. In urma unui studiu ulterior, acestia au descoperit o cantite dramatica de materie, inclusiv magneziu, aluminiu, siliciu, fier, crom si ytriu, anunta descopera.ro.

Marea Britanie: Castelul Bolsover, desemnat cel mai inspaimantator monument istoric. Castelul Bolsover a fost desemnat de catre asociatia English Heritage, care administreaza monumentele istorice din Marea Britanie, in fruntea listei celor mai inspaimantatoare locuri din patrimoniul sau, informeaza marti AFP. Pe primul loc in lista alcatuita in avanpremiera Halloweenului se afla, potrivit voturilor celor 1.800 de angajati ai asociatiei, castelul Bolsover (in nord-vestul Marii Britanii), construit pe un fost cimitir, datand din secolul al XVII-lea, unde, potrivit povestirilor personalului, doi muncitori au fost inspaimantati de silueta unei femei care a trecut prin ziduri. In ruinele impozante ale castelului medieval Kenilworth, in centrul Marii Britanii, aparitiile, in grajduri, a fantomei unui tanar, alaturi de o femeie, au dat frisoane personalului. Zgomot de pasi, un leagan care se balanseaza singur... fenomenele inexplicabile abunda, scrie English Heritage pe site-ul sau, informeaza Agerpres.

O adolescenta si-a scos virginitatea la vanzare pentru un iPhone 8. O adolescenta din China, care si-ar fi scos virginitatea la licitatie, in schimbul unui iPhone 8, a primit o lectie dura din partea unei vloggerite. Tanara in varsta de 17 ani se pare care ca ar fi publicat "o oferta" online, pe un forum, unde sustinea ca este dispusa sa isi vanda virginitatea pentru echivalentul a 2500 de euro. Totusi, anuntul sau a fost descoperit de o vloggerita, Nana, care are propriul show, iar acesta a organizat un interviu neasteptat, la care urma sa participle tanara Xiao Chen. Cele doua s-au intalnit la o ceainarie, acolo unde Xiao i-a explicat ca una dintre prietenele sale s-a culcat cu un strain bogat si a primit bani in schimbul acestui serviciu, anunta Stirile ProTV.