1. El e barbatul perfect! Un studiu la care au participat peste 50.000 de femei a determinat calitatile barbatului perfect. Conform datelor, acesta trebuie sa aiba cel putin 1,78 m, greutatea fix 80 de kilograme, sa nu fumeze si sa nu fi fost casatorit vreodata. La aspectul material, 'Domnul Perfect' trebuie sa posede un Mercedes argintiu si sa aiba apartament. Din primele date, actorul american Jake Gyllenhaal ar fi cel care satisface toate cerintele femeilor, scrie Libertatea.

2. Vanduta la 15 ani de tatal ei pentru o camera video. O tanara de 15 ani , dintr-o familie de rromi din Focsani, s-a adapostit intr-un centru al Directiei pentru Protectia Copilului dupa ce parintii ei au vandut-o unei alte familii de rromi in schimbul unei camere video, scrie Cancan.

3. In Cehia, copiii sunt tinuti in custi! Se intampla si la altii! Copii tinuti in tarcuri cu bare de fier au fost descoperiti de o echipa a televiziunii BBC in Cehia. Culmea este ca guvernul ceh aproba acest tratament pentru ca spune ca tarcurile sunt mai sigure decat administrarea unor doze mari de tranchilizante copiilor cu dizabilitati, scrie Romantica.

4. S-a clonat singur. Un doctor din Marea Britanie a devenit primul care a reusit sa cloneze un om utilizand celule prelevate de la o persoana adulta. Samuel Woods a folosit celule prelevate din piele, asa cum s-a procedat in cazul oii Dolly, clonata in 1996. Din pacate, noii embrioni obtinuti de Samuel nu au supravietuit decat cinci zile, scrie Libertatea.

5. Are cel mai mare penis din lume. Actorul american Jonah Falcon este considerat a fi posesorul celui mare penis din lume, care, in erectie, ajunge la 34 de centimetri. Dimensiunea, insa, este considerata de Falcon a fi o adevarata pacoste, scrie Cancan.

6. Reeducare la -55 de grade Celsius. Un delincvent german in varsta de 16 ani a primit o pedeapsa mai putin obisnuita pentru faptele sale. Pentru a-l aduce pe drumul cel bun, autoritatile l-au trimis intr-o tabara de reeducare din satul Sedelnikovo din Siberia, regiune in care temperaturile pot ajunge pe perioada iernii la minus 55 de grade Celsius, releva AFP, citata de Evenimentul Zilei..

7. Vedetele care au vrut sa se sinucida. Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Mihai Mitoseru si Monica Anghel au socat atunci cand, intr-un puseu de sinceritate, au recunoscut ca au vrut sa treaca in lumea de dincolo, scrie Click. Desi celebritatea le-a asigurat un trai fara griji, iata ca banii nu aduc fericirea, iar cei patru ne-au demonstrat-o, desi exemplele lor sunt de-a dreptul nefericite.

8. Hillary va organiza un concurs pentru a-i da o titulatura lui Bill Clinton. Daca Hillary Clinton va castiga alegerile prezidentiale din SUA, ea va lansa un concurs pentru gasirea celei mai bune titulaturi pentru…sotul ei, Bill, a declarat candidata democrata la emisiunea televizata foarte populara, a fostului top-model, Tyra Banks, scrie Gandul. Victoria ei ar insemna o dubla premiera in SUA, primul presedinte –femeie si primul caz in care, in calitate de sot al presedintelui, un barbat ar fi "gazda" Casei Albe.

9. Ucisa de pasta de dinti. Britanica Francesca Sanna a incetat din viata la doar 19 ani, din cauza unei alergii nestiute la o substanta din componenta pastei de dinti. Tanara, care tocmai utilizase Aquafresh, inainte de a iesi in oras cu prietenii, s-a prabusit in baie si a murit in doar cateva minute din cauza socului anafilactic, scrie Cancan.

10. "Omul-vaca" va fi creat in Marea Britanie. Autoritatea pentru Embriologie si Fertilizare Umana (HFEA), din Marea Britanie, a dat unda verde cercetarilor genetice pe embrioni hibrizi, creati din ovocite de animale al caror nucleu a fost inlocuit cu material genetic uman, relateaza in editia sa de ieri cotidianul "The Daily Telegraph", citat de Evenimentul Zilei..