Un caine maidanez a salvat o femeie de la a fi jefuita in plina zi.Nu doar propriile animale de companie ne pot fi foarte loiale. Uneori, chiar si cainii vagabonzi pot avea reactii surprinzatoare, in situatii dificile. O femeie a fost salvata de un caine maidanez in momentul in care a fost atacata de un hot care incerca sa o jefuiasca in plina zi. Nu se stie cine a filmat momentul, dar imaginile inregistrate au ajuns pe Internet si sunt mai mult decat graitoare. Conform metro.co.uk, o tanara care-si vedea de treaba ei, a fost la un moment dat urmarita de un barbat imbracat cu o jacheta galbena. Amandoi au trecut pe langa un catel care nu pare sa apartina cuiva, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Regii foloseau calti de in pe post de hartie igienica. Iata 11 lucruri amuzante si mai putin cunoscute din istoria toaletelor.1. Inainte de aparitia primelor latrine publice, in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea, oamenii obisnuiau sa isi faca nevoile pe camp, sub ascunzisul arborilor tuia din frumoasele gradini franceze, pe strada, sub ciresi sau oriunde erau feriti de privirile trecatorilor. 2. In secolul al XIII-lea, practica era "totul in strada". Oamenii aruncau apele folosite pe fereastra, si, uneori, se auzeau strigate de avertisment precum "Pazea, ca pica!" sau "Pazea la apa!". Erau la moda anecdotele cu persoane de vaza ce se trezisera cu continutul unei oale de noapte in cap. Chiar si regelui Ludovic cel Sfant i s-ar fi intamplat asa ceva, scriedescopera.ro.

Descoperirea despre delfini care iti arata ca se poarta fix ca oamenii.Se pare ca nu doar barbatii apeleaza la tertipuri de genul cadouri si wingmen cand vine vorba de a cucerit femei. Delfinii masculi depun aceleasi eforturi. Oameni de stiinta de la Universitatea de Vest din Australia (UVA), Universitatea din Zurich si Universitatea Murdoch au publicat concluziile studiului lor, conform caruia exista un ritual printre delfini cand vine vorba de cuceriri. Acesti delfini le ofera femelelor bureti marini mari in speranta imperecherii. Este prima oara cand acest comportament este observat in cadrul speciei. Comportamentele complexe ale masculilor din lumea animala au fost observate si cu alte ocazii, arataPlaytech.

Ei sunt cei mai mari campioni la prostie.Cand gospodina nu-i acasa si barbatul vrea sa spele rufe, e bine ca vecinii de dedesubt sa se pregateasca de ce e mai rau. Un tanar american, pe nume Joe, a umplut de spuma bucataria dupa ce a pus spumant de baie in loc de detergent in masina de spalat. Un alt exemplu de idei crete vine dintr-unul dintre fostele state sovietice: proprietarul unui bar dintr-un sat uitat de lume si-a amenajat toaleta "ecologica" din curte. Si pentru ca unii clienti nu stiau care e sectiunea de doamne si care e sectiunea pentru barbati, a batut in cuie, pe usa, niste chiloti si un sutien. Rezultatul a fost neasteptat: dupa cateva paharele de vodca toti barbatii si-au facut nevoile... la doamne pentru ca sperau sa gaseasca inauntru... altceva, relateazaClick.

A fost descoperit scheletul urias al unei vaci de mare.Dupa o calatorie incredibila in Alaska, zoologul si botanistul german Wilhelm Steller a devenit primul european care a ajuns in aceasta zona pustie. Printre speciile noi descoperite in cadrul expeditiei, specialistul german a descoperit si un sirenian care a devenit cunoscut ca Vaca de mare a lui Steller. Wilhelm a fost primul si ultimul cercetator care a documentat mamiferul inainte ca acesta sa fie vanat pana la extinctie, 30 de ani mai tarziu. Insa recent, ramasitele unei vaci de mare au fost descoperite in Insula Bering. Conform Atlas Obscura, mamiferul cantarea intre 5 si 10 tone si avea o lungime de aproximativ 9,14 metri, conformdescopera.ro.