Hotii au furat un Mercedes Benz in 60 de secunde fara sa-l atinga. Nici macar ca sa pornesti masina nu mai ai nevoie de o cheie fizica in contact. Este suficient doar ca un senzor sa detecteze niste unde in preajma care sa-i confirme ca exista cheia originala la o distanta foarte mica de masina sau in masina. Din pacate, proprietarul unui Mercedes Benz de ultima generatie si-a dat seama din propria experienta cat de usor le-a fost unor hoti sa-i fure bolidul din fata casei. Nici macar nu a fost nevoie ca hotii sa-i atinga masina, sa-i sparga vreun geam sau sa foloseasca alte mijloace agresive, scrie PlayTech.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost vanduta lenjeria intima a lui Adolf Hitler. Ce suma a platit cumparatorul pentru acestia. Exista o multime de obiecte stranii care ajung la casele de licitatie. Insa, recent, a fost vanduta lenjeria intima a lui Adolf Hitler pentru suma de 5.000 de dolari. In aprilie 1938, Hitler a stat pentru cateva zile la hotelul Graz din Austria, care a fost ocupat de nazisti o luna mai tarziu. Aparent atunci cand cineva i-a impachetat hainele pentru plecare a uitat perechea de chiloti. Pe acestia sunt incriptionate initailele ''A.H.'', informeaza Descopera.

Un adolescent a fost dat in judecata pentru ca a trisat intr-un joc. Pentru ca dezvoltatorii de jocuri nu reusesc sa creeze un joc care sa nu fie inselat, trisorii sunt descurajati prin procese costisitoare, la fel cum a patit un tanar de 14 ani. Cei de la Epic Games sa pare ca sunt mai agresivi decat orice alt dezvoltator cand vine vorba de trisori. Acestia s-au angajat sa dea in judecata orice persoana care inseala sistemul din Fortnite. Din pacate, conform celor de la Kotaku, printre persoanele vizate se afla si un tanar in varsta de 14 ani, potrivit PlayTech.

Traseul pe care il parcurg alimentele de pe Pamant pana la astronautii de pe Statia Spatiala Internationala. Pe 19 noiembrie, NASA a trimis catre Statia Spatiala Internationala peste 3,3 tone de alimente si alte lucruri necesare. Mancarea este depozitata intr-un fel de camara, iar peste pliculetele cu alimente congelate sau deshidratate se toarna apa fiarta si apoi sunt gata de consumat. Potrivit NASA, la fiecare 90 de zile este trimisa o noua incarcatura cu mancare. Urmatorul transport va fi in luna februarie, potrivit Descopera.

Proiectul uluitor care ar putea salva Marea Bariera de Corali. O echipa de oameni de stiinta australieni a reusit sa obtina pui de corali in zona Marii Bariere de Corali din Australia, succesul proiectului oferind o speranta ca situl inclus in Patrimoniul Mondial ar putea supravietui in fata amenintarilor de mediu. Metoda a fost folosita si in Filipine, unde materialele explozive utilizate pentru omorarea cardurilor de pesti au distrus coralii, informeaza Digi24.