Au defilat in costum de baie la -15 grade.Zeci de fete frumoase din Rusia, Ucraina, Belarus si China au luat cu asalt orasul de gheata din localitatea Sanya, din provincia chineza Hainan. Nu s-au speriat deloc de frigul crunt din iglu si s-au incalzit cu cocteiluri colorate. Concursul a fost unul de rezistenta. Tanara care a rezistat cel mai mult in gheata a fost o chinezoaica venita din sudul tarii, din provincia Guangdong. Ea a stat in bikini cu 32 de secunde mai mult decat ultima fata din concurs. Spectatorii au facut pariuri si au fost convinsi ca finala se va disputa intre fetele din Rusia, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ziduri vechi de sute de ani ce apartin primei scoli de invatamant superior din Tara Romaneasca au fost descoperite in curtea Universitatii din Bucuresti.In urma sapaturilor arheologice din curtea Universitatii din Bucuresti, specialistii au descoperit ramasite ale fostei Academii Domnesti de la ''Sf. Sava''. In cadrul curtii universitatii, specialistii din cadrul Muzeul Minicipiului Bucuresti, ai Institutului de arheologie ''Vasile Parvan'' si cadre didactice ale Facultatii de Istorie au descoperit ziduri vechi de peste 300 de ani care au apartinut primei scoli de invatamant superior din Tara Romaneasca infiintata in 1694 de Constantin Brancoveanu. InfoUB mai noteaza ca in cadrul sapaturilor au fost descoperite si ziduri vechi ale cladirii Universitatii din Bucuresti, infiintata de domnitorul Alexandru Ioan Cuza in 1864 si construita sub indrumarea arhitectului Alexandru Orascu, potrivitdescopera.ro.

Batuta in fata aeroportului de iubit pentru ca nu l-a lasat sa isi faca un selfie.In clipul filmat de o pasagera din aeroport se vede cum altercatia incepe in momentul in care barbatul vrea sa isi faca un selfie, iar iubita lui il loveste peste mana in care tine telefonul. Reactia barbatului este una extrem de violenta. Indivitul o bruscheaza atat de rau incat tanara cade si se loveste cu capul de pamant. Abia in acel moment se poate observa cum cativa dintre angajatii aeroportului decid sa intervina. Femeia care a filmat incidentul a fost criticata de cei care au vazut imaginile ca nu a intervenit in apararea tinerei, noteazaStirile ProTv.

NASA a realizat un tip de anvelope revolutionare, inspirate din modelul armurilor cavalerilor.Roverul Curiosity detinut de NASA a realizat o serie impresionanta de descoperiri pe Marte. Iar in prezent cercetatorii au creat o noua tehnologie prin care anvelopele acestuia sa nu mai fie distruse atat de repede de mediul auster de pe Planeta Rosie. Bazandu-se pe principiul armurii din inele de metal, anvelopele ''superelastice'' pot rezista mult mai bine deformarii spre deosebire de orice alt tip de anvelope nepneumatice. Coform Engadget, acestea ar putea rezista mediului de pe alte planete si ar putea avea o tractiune mult mai buna. Anvelopele roverului Curiosity au suferit o degradare majora deoarece nu se pot adapta rocilor de pe Marte, aratadescopera.ro.

A dorit sa arate ca Angelina, dar rezultatul a fost unul infiorator: "Costum de Halloween".O tanara iraniana a "impresionat" un numar considerabil de internauti dupa ce a incarcat pe pagina personala de Instagram fotografii care urmaresc transformarea ei dintr-o simpla fata in actrita preferata, Angelina Jolie. Candva ea a aratat ca o femeie normala, dar obsesia pentru Angelina a determinant-o sa ia o decizie radicala. A trecut prin diverse operatii chirurgicale precum rinoplastii si reconstructie faciala si a tinut o dieta draconica pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tanara sustine ca suferit peste 50 de operatii, conformClick.