Hotul a sunat la politie sa-l scoata din horn.Berube a incercat sa jefuiasca o casa intrand pe horn. Insa s-a blocat la jumatatea hornului si a sunat la 911 pentru a chema politia sa il salveze. Odata sositi, politistii au avut grija sa il convinga pe hot sa marturiseasca fapta inainte de a-l scoate din stransoare. La operatiune au participat inclusiv pompierii de la Sacramento. Hotul era costumat in Mos Craciun si a starnit amuzamentul tuturor pentru ca "nu are inzestrarile necesare pentru a efectua o operatiune specifica de livrare de cadouri". Fiind la prima abatere, Berube poate fi eliberat conditionat daca va plati cautiunea de 10.000 de dolari, anuntaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Periuta de dinti pentru lenesi si pentru grabiti care spala singura dantura in doar 10 secunde.Pentru cei carora le este lene sa se spele pe dinti sau pentru care aceasta activitate este neplacuta, o companie a lansat un dispozitiv care curata dantura fara ca utilizatorul sa depuna vreun efort. Amabrush se tine in gura, iar mustiucul cu perii in forma de proteza curata dintii. Acesta este realizat dintr-un material antibacterian. Potrivit producatorului, o curatare completa se poate face in doar 10 secunde. Bateria Amabrush are autonomie de pana la 30 de zile si se incarca wireless. Dispozitivul costa 69 de lire pe Kickstarter, scriedescopera.ro.

Cati bani au cheltuit americanii ca sa afle daca extraterestrii au trimis OZN-uri pe Pamant.Se pare ca nu numai NASA si alte agentii spatiale vor sa afle daca exista sau nu extraterestri, ci si cei de la Pentagon. Un program secret de la Pentagon s-a derulat in perioada 2007-2012. Se numea Advanced Aviation Threat Identification Program. In cadrul acestuia, au fost cheltuiti peste 20 de milioane de dolari. Programul a examinat incidentele mai multor piloti militari care spusesera ca au vazut obiecte zburatoare ce pareau sa "incalce regulile fizicii". Pentagonul a incheiat programul in 2012, deoarece existau chestiuni mai importante care meritau finantarea in acea vreme, potrivit explicatiilor date in urma unei solicitari facute de Reuters, relateazaPlaytech.

Viral in Rusia. Lumea este confuza: "Este un urs sau un caine?"Un caine din Rusia a ajuns celebru pe internet datorita infatisarii sale ... deosebite. Animalul a facut senzatie deoarece seamana extrem de tare cu un urs, astfel ca aproape toti se intreaba: "Este un urs sau un caine?" Insa cei de la Siberian Times afirma ca in spatele acestui animal abandonat, poreclit Medvebaka ("medved" in limba rusa inseamna "caine", iar "sobaca" urs), exista o poveste foarte trista. El a fost dezvoltat de bisnitarii din Celiabinsk, dupa incrucisarile dintre mai multe rase de caini, pentru a obtine profit de pe urma vanzarilor, conformStirile ProTv.

S-a jucat "De-a v-ati ascunselea" si a ramas blocat in seif.Un copil in varsta de noua ani s-a jucat De-a v-ati ascunselea acasa la bunicul sau si a ales cel mai sigur loc de a se ascunde, intr-un seif cu bani. Insa nu a stiut ca poate fi in pericol atunci cand a inchis usa seifului, dupa ce a intrat. Conform Sky News, le-a luat trei ore salvatorilor sa-l scoata din acel loc. Acesta se juca alaturi de fratele sau, in locuinta bunicilor din Berlin. Bunicul era singurul care stia parola pentru a-l scoate pe baiat din seif, insa acesta era plecat in oras. Astfel, parintii copilului au chemat pompierii carora le-a luat trei ore pentru a distruge codul, informeazaClick.