1. Carla Bruni, iubita lui Sarkozy ii detesta pe francezi. Intr-un interviu acordat recent presei franceze, fostul top-model de origine italiana, afirma ca francezii sunt „niste nemernici” si „niste pesimisti”, iar Parisul este murdar si poluat. Carla, ce traieste inca de la cinci ani in Orasul Luminilor, inca nu a dorit sa-si scoata pasaport francez, scrie Gandul.

2. Iuscenko a facut baie in apa inghetata, in Nipru, la -4 grade Celsius. Traditia ortodocsilor de rit vechi din Ucraina impune ca in fiecare an, de Boboteaza, credinciosii sa se scufunde in apele inghetate la temperaturi de crapa pietrele, informeaza Reuters, citat de Click.. Anul acesta, presedintele Viktor Iuscenko a facut acelasi lucru, incalzindu-se apoi la un pahar de vodca alaturi de cei prezenti.

3. Satanistii vor sa fie legali si in tara noastra, anunta Libertatea.. 'Biserica Satanista' din Romania este o comunitate bine inchegata, al carei 'spatiu sacru' de intalnire este Internetul. Are 6.821 de membri si intentioneaza sa se inscrie la Secretariatul de Stat pentru Culte drept asociatie religioasa cu acte in regula.

4. Piturca i-a facut amantei cadou de 2 miliarde de lei. Antrenorul "nationalei" i-a cumparat un Range Rover frumoasei rusoaice Vica, cea care, vara trecuta, i-a daruit un baietel, anunta Cancan.

5. Cresterea sanilor este accelerata de chimicalele din mancare si cosmetice, releva un studiu realizat in Marea Britanie, citat de Gandul. În mai putin de zece ani, masura la sutien în cazul femeilor din Marea Britanie a crescut de la 34B la 36C. Consumul de alcool si obezitatea au acelasi efect asupra bustului. Alti responsabili pentru fenomenul miraculos: estrogenul si xeno-estrogenii.

6.Membri PETA, pe post de M&M. Membri PETA (Peoples for the Ethical Treatment of Animals – Asociatia pentru Protectia Animalelor), colorati precum celebrele bomboane M&M, au protestat fata de producatorul Mars Inc. Ei le cer oamenilor sa nu mai cumpere dulciurile fabricate de Mars, intrucat angajatii acestei companii experimenteaza pe animale efectele pe care le are consumul indelungat de dulciuri, scrie Jurnalul National.

7. Vederea bionica. O echipa de cercetatori ai Universitatii Washington a reusit sa fabrice o lentila de contact capabila sa-i ofere purtatorului vedere „supraumana”, prin intermediul unui circuit integrat care poate afisa texte, simboluri sau imagini supraimpuse peste ceea ce se vede in mod normal, scrie Evenimentul Zilei.

8. Peste-gigant de 100 de ani. Doi pescari britanici s-au chinuit mai mult de o ora sa prinda un peste si mare le-a fost mirarea cand au vazut ca au capturat un sturion alb gigantic, ce s-a dovedit a cantari 222 de kilograme. Conform Daily Mail, citat de Libertatea, in urma masuratorilor efectuate asupra oaselor pestelui, specialistii au concluzionat ca acesta ar avea aproximativ 100 de ani.

9. Iata prajitura Maximus Prigoana! Bucatarul Petre Petrache, mare fan al clanului Prigoana, a gasit o modalitate, pe masura talentului sau culinar, de a-si manifesta simpatia fata de fiul Adrianei Bahmuteanu. El a pregatit o prajitura, dupa o reteta originala, pe care a numit-o Maximus, scrie Click.

10. Prietenul Deliei are sapte nume si o porecla. Incredibil, dar adevarat! Iubitul cantaretei a primit la botez nici mai mult si nici mai putin de sase nume, scrie Cancan. Astfel, rubrica "prenume" din certificatul de nastere a lui Matteo a devenit neincapatoare in momentul in care a fost inregistrat sub numele de Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin.