1. Irina Schrotter spune ca PSD o ataca cu filme porno pentru a o impiedica sa castige primaria, scrie Cancan. Irina Schrotter se asteapta la o campanie "murdara" din partea rivalilor de la PSD pentru alegerile locale. Creatoarea de moda sustine chiar ca ar fi ajuns la urechile ei unul dintre planurile adversarilor pentru a-i compromite sansele la postul de primar.

2. Ministrul de Interne si primarul Kievului s-au batut ca la usa cortului, scrie Gandul. Primarul sustine ca ministrul i-a cerut un teren ca sa nu ii bage fiul la inchisoare. Ministrul i-a aplicat doi-trei pumni primarului, iar acesta si-a scos certificat medical.

3. Ieri a fost cea mai trista zi a anului 2008. Psihologii britanici au declarat ziua de ieri cea mai trista zi a anului 2008. Conform specialistilor, la aceasta data s-au adunat toate melancoliile: vremea e urata si inchisa, Craciunul e departe si unii inca se mai lupta cu datoriile acumulate in timpul sarbatorilor. Pentru a sustine aceasta afirmatie exista si statistici realizate de-a lungul timpului, potrivit carora cele mai multe sinucideri au loc pe 21 ianuarie, scrie Libertatea.

4. Calendar sexy cu chirurgi. Medicii oncologi de la un institut de cercetare a cancerului din Neapole au renuntat la “morga” de oameni de stiinta si, cu umor si ironie, au hotarat sa pozeze pentru un calendar sexy. Demersul lor are rolul de a atrage fonduri pentru cercetare, anunta Click.

5. Anul 2008 va fi anul sinuciderilor. Experta in cristaloterapie Ana Maria Iliescu a reusit sa calculeze parametrii unui an inspaimintator. Daca previziunile ei se adeveresc, numarul sinuciderilor va fi cu 70 la suta mai mare anul acesta, decat in cel care tocmai s-a incheiat, anunta Romantica.

6. Bancnota de 10 milioane de dolari... din Zimbabwe. in Zimbabwe, un hamburger costa milioane de dolari. Dolari de Zimbabwe. in urma inflatiei alarmante, banii au inceput sa nu mai insemne nimic in aceasta tara africana, scrie Gandul.

7. A inviat la inmormantare. Feliberto Carrasco, un pensionar chilian de 81 de ani, a inviat chiar inainte sa fie ingropat. Barbatul s-a ridicat din sicriu sub privirile ingrozite ale rudelor care il conduceau pe ultimul drum. Greseala apartine familiei lui, care a hotarat sa-l inmormanteze fara sa mai cheme medicul sa constate decesul, dupa ce l-au gasit rece si fara suflare, scrie Cancan.

8. Orgie la aniversarea lui Kate Moss. Party-ul a aut loc la hotelul Dorchester din Londra, intr-un apartament de 2500£ pe noapte. Conform sursei, invitatii au consumat cantitati mari de cocaina si apoi s-au delectat cu un show erotic initiat chiar de sarbatorita.Aceasta si-a petrecut noaptea mangaindu-se si sarutandu-se cu trei dintre invitatii sai, doua femei si un barbat, in dormitorul apartamentului de lux, scrie Click..

9. Succesul in viata se cunoaste dupa fata. Fotografiile directorilor executivi ale celor mai bogate companii americane pot spune multe despre ei si despre firmele pe care le conduc, inclusiv cat de mare succes vor avea, arata un studiu publicat in editia din luna februarie a revistei "Psychological Science", citat de Evenimentul Zilei.

10. Eva Mendes, cu sfarcul la vedere. Provocatoarea actrita si-a impresionat fanii francezi in mometul in care a aparut la televizor imbracata intr-o rochie cu un decolteu prea generos. Mai mult, un sfarc "obraznic" s-a lasat vazut in direct, de o lume intreaga, scrie Romantica.