S-a desfigurat in incercarea de a arata precum idolul sau.La 32 de ani, un francez este dependent de operatiile estetice. El a cheltuit aproape 6.000 de euro pe Botox din dorinta de a arata precum idolul sau, Marilyn Monroe. Din pacate, rezultatul este unul demn de un personal al unui film de groza. In ciuda criticilor pe care le primeste de la cei din jur si a sfaturilor de a inceta aceasta procedura, barbatul se declara foarte incantat de aspectul sau. Cyri Roux este din Toulon, Franta. Barbatul a povestit in cadrul unui interviu acordat publicatiei mirror.co.uk ca si-a dorit sa semene cu celebra blonda si ca, desi nu tuturor le place, el este extrem de incantat de noul sau look, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dejectiile pestilor sunt utilizate ca fertilizant pentru cresterea spanacului.O echipa de cercetatori de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca deruleaza un proiect de 100.000 de euro, in premiera nationala, de cultivare a spanacului folosind ca fertilizant dejectiile provenite de la pesti, transmite corespondentul MEDIAFAX. Radu Giurgiu, membru al echipei de cercetatori din cadrul USAMV Cluj-Napoca, a declarat, luni, ca proiectul isi propune folosirea cat mai eficienta a resurselor din mediul inconjurator pentru a se putea cultiva plante intr-un mod sustenabil, informeazadescopera.ro.

Ce s-a intamplat cu adolescentul care a stat treaz timp de 11 zile.Cat n-ai dormit? 24 de ore, 36 de ore? Doua zile? E putin. Un adolescent a reusit sa stabileasca un record, si sa ramana acolo, cu aproape 11 zile nedormite. La sfarsitul anilor 1963, in Statele Unite, doi adolescenti planuiau un experiment care sa capteze atentia lumii. Astfel, in 1964, unul dintre ei a reusit ceea ce si-a propus, iar pe 8 ianuarie, Randy Gardner, in varsta de 17 ani, a doborat recordul pentru cea mai lunga perioada de timp nedormita: 11 zile si 25 de minute. Bruce McAllister, unul dintre elevii de liceu care a venit cu ideea, spune ca rezultatul a venit ca urmare a unei nevoi simple de a avea un proiect stiintific inedit si echitabil, conformPlaytech.

Soricelul care "se spala ca un om" a cucerit Internetul.37 de milioane de vizualizari in doar doua zile. Vorbim despre cel mai tare viral al momentului, care are ca protagonist un soricel. Clipul la care s-au uitat milioane de oameni a fost filmat in orasul peruvian Huarez de catre un DJ-ul Jose Correa. Potrivit Daily Mail, acesta a povestit ca a mers sa se spele pe maini, iar in chiuveta a dat peste un soricel plin de sapun, care "se spala ca un om". "Se spala exact ca un om. N-am mai vazut niciodata asa ceva. Nu-mi venea sa cred. Nu am vrut sa-l sperii, am reusit sa iau telefonul si sa-l filmez cateva secunde", a declarat Dj-ul care a urcat clipul pe Internet, potrivitClick.

Au sarit cu masina din avion.Cinci temerari din Statele Unite au pus la cale o cascadorie vazuta in filme. Au sarit cu masina din avion. S-au pregatit cateva luni pentru asta, iar incercarea s-a dovedit un succes. Mai putin autoturismul care nu a supravietuit coborarii. Va avertizam insa: este foarte periculos, relateazaDigi 24.