Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume. Interzis minorilor! Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume. Cand vine vorba de placeri carnale, fiecare popor are obiceiurile si traditiile sale, insa in unele tari exista adevarate ritualuri sexuale, mai vechi sau mai noi, care ne pot speria si chiar dezgusta. Continuarea in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. "Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete..." Desecretizarea dosarelor legate de Obiectele Zburatoare Neidentificate si incidente paranormale detinute de autoritatile britanice i-a facut pe multi amatori de teorii ale conspiratiei sa vocifereze. Integral pe RTV.net.

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Narnia s-a aflat in centrul atentiei din prima luna de viata, caci aspectul ei este unul care nu poate trece neobservat. Click va prezinta pisica cu doua fete, un exemplar extrem de rar in intreaga lume.

Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex. Unele culturi au pastrat traditii stravechi si in materie de sex. Un exemplu este cel al fetelor din Malawi, o tara din sud-estul Africii, care sunt initiate de la o varsta frageda de un barbat in varsta, aflam din Adevarul.

Cercetatorii britanci au fost depasiti! Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor. Nu doar cercetatorii britanci sunt preocupati de studii care mai de care mai inedite, ci si cei din Brazilia, daca tinem cont de cercetarea asupra careia s-au concentrat un grup de oameni de stiinta brazilieni. Un grup de matematicieni de la Universitatea Minas Gerais din Brazilia a realizat un model de calcul pentru a afla tara care poate supravietui unei invazii de zombi la nivel mondial, scrie Click.