Câte chiftele își poate îndesa Katy Perry în gură? Îți arată într-un video amuzant.Katy Perry se află în Tokyo, Japonia, în plin turneu, ocazie cu care și-a uimit fanii cu un talent ascuns. După ce și-a petrecut o zi alături de iubitul său, Orlando Bloom, pe o pistă de karting, îmbrăcați haios, în costum de Mario și Luigi, cântăreața a venit singură la o emisiune TV. Pe lângă actul artistic în sine, Perry a fost supusă unei porbe fulger și a acceptat provocarea. Câte chiftele credeți că și-a îndesat în gură în doar câteva secunde? Katy iubește mâncarea și se vede asta pe fața ei în timp ce reușește să ducă la bun sfârșit proba inedită, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pe OLX ai cele mai ciudate și kitschoase obiecte de luat înainte de Paște.Pe OLX găsești cele mai ciudate cadouri de Paște. Dacă îți plac obiectele kitschoase, OLX e locul ideal de unde să le cumperi. Vine Paștele cu pași repezi și e deja o tradiție să oferi cadouri „de iepuraș” celor dragi. Dacă nu te-ai gândit încă ce să cumperi, noi îți dăm câteva sugestii cu câteva obiecte pe care le-ai putea cumpăra de pe OLX. Sunt, însă, cât se poate de bizare și de kitschoase și să știi că și prețurile sunt destul de piperate. Niște credință pe OLX: icoană românească veche de 250 de ani. Dacă obiectul se dovedește a fi pe cât de vechi îl laudă proprietarul, atunci această icoană pe care nu prea distingi mare lucru, e, într-adevăr, destul de rară, aratăPlaytech.

O femeie a divorțat după ce soțul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc.O femeie din India a divorțat de soțul ei după ce a aflat că acesta și-a jucat familia la jocurile de noroc. Bărbatul se numește Moshin și este originar dintr-o suburbie din New Delhi. Potrivit Daily Mail, care citează Times of India, inițial, el și-a pus gaj la joc întreaga familie, însă datoria a fost redusă la un singur copil, după ce soția a început să protesteze. Incidentul a avut loc în 2015, însă a ajuns cunoscut doar după ce poliția a fost de acord să facă investigații. Se pare că, la un moment dat, Moshin a pierdut miza pe care o pusese în joc - soția și cei doi copii - astfel că cel care câștigase s-a dus acasă la el, ca să-și revendice premiul, informeazăȘtirile ProTv.

Superoamenii cu puteri telepatice ar putea deveni o realitate în ''câţiva zeci de ani".Un neurochirurg susţine că în următoarele decenii ar putea apărea superoamenii ce vor putea comunica prin intermediul gândurilor. Acest tip de oameni telepatici vor transfera informaţii către alte persoane sau maşinării prin intermediul implanturilor cerebrale, susţine dr. Eric Leuthardt. Specialistul din cadrul Universităţii din Washington susţine că, în viitor, vor deveni la fel de obişnuite precum tatuajele sau operaţiile estetice. ''Va exista cu siguranţă o integrare neuronală. Este doar o chestiune de timp şi un simplu mod de evoluţie umană'', a declarat dr. Leuthardt. Mail Online notează că în prima nuvelă a medicului, denumită RedDevil, 90% dintre oameni aveau implantate componente hardware în creier, conformdescopera.ro.

Ce părinţi nebuni! Îi fac tatuaj pe piept unui nou-născut.Întreagha planetă a fost oripilată de un film de nici 40 de secunde postat recent pe o reţea de socializare chineză. Un bebeluş de nici un an este ţinut de mână de un adult în timp ce un altul îi tatutează pe piept un simbol. Copilul se zbate, însă nu reuşeşte să scape din încleştare. Scena desprinsă parcă din filmele de groază a fost filmată în Vietnam, recent. Conform tabloidului britanic „The Sun” ester posibil să fie vroba de o tradiţie orientală şi tatuajul să fie făcut cu cerneală permanentă, noteazăClick.