Cum arată viețile tinerilor bogați din România. Rich Kids of Romania îți arată modul în care probabil ar vrea să trăiască toți tinerii din țară, deși nu am recunoaște-o niciunii. Tuturor ne place să vedem cum sunt viețile bogaților, a celor 1% care conduc lumea. Până la urmă, ne place să ne punem în locul lor, să ne imaginăm cum ar fi viața noastră, dacă am da o mie de lei pe-o șampanie în Loft sau dacă am merge în Londra doar pentru o zi de shopping doar când ne taie cheful. Serios, chiar și cei mai educați dintre noi au o fantezie d-asta de opulență și cocălăreală. Versiunea pentru tineret la amestecul ăsta de invidie și epatare este Rich Kids of Instagram, un cont celebru plin cu pozele copiiilor de bogați din jurul lumii, potrivitvice.com.

faze tariFoto: Hotnews

Portretul-robot al unui hoț a devenit viral. Oamenii au crezut că e o glumă. Poliţia britanică a fost ţinta unui val de glume, după ce a publicat portretul robot al unui suspect căutat. Este vorba despre o imagine creată cu ajutorul unui program computerizat, pe baza descrierilor făcute de martori. Gura supradimensionată din imagine a determinat comparaţii cu diverse personaje din desene animate. Sute de oameni au distribuit imaginea, deşi cei mai mulţi au crezut că e vorba de o farsă.Poliţia britanică s-a văzut nevoită să intervină pentru a preciza că nu e o greşeală şi că se aştepta la aceste reacţii. Bărbatul este căutat pentru jaf şi oricine îl cunoaşte e rugat să contacteze autorităţile, potrivitstirileprotv.ro.

Omul care a pus Pământul pe iPhone: cum a creat imaginea iconică. Cu siguranță ai fost fascinat de imaginea incredibilă cu planeta noastră de pe fundalul de lockscreen al iPhone-ului tău. Oricât ți s-ar părea de realistă, imaginea nu e deloc ceea ce pare. Ea nu e, de fapt, o fotografie a planetei noastre și nici fundalul negru din jurul ei nu e spațiu cosmic. Există extrem de puține fotografii reale cu Pământul luminat în întregime, iar una dintre ele a fost realizată pe 7 decembrie 1972, de către echipajul misiunii Apollo 17, la o distanță de aproape 45.000 de kilometri depărtare de Terra. A fost un moment unic și succesul imaginii s-a datorat faptului că astronauții au avut în spate Soarele atunci când au făcut fotografia, potrivitplaytech.ro

Serviciul poştal din Rusia a lansat prima dronă, care s-a prăbuşit violent, împreună cu coletul pe care îl transporta. Recent, serviciul poştal din Rusia a testat o dronă de livrare în oraşul Ulan-Ude din Siberia. Drona s-a prăbuşit violent într-un zid al unei clădiri din apropiere, ceea ce a dus la distrugerea completă a aparatului. Rusia a anunţat planurile de a începe livrarea scrisorilor cu ajutorul dronelor. Este o idee foarte bună, având în vedere că într-o ţară atât de mare, cu o vreme imprevizibilă, transportul este de multe ori întrerupt, scrie Futurism. Drona de 20.000 de dolari trebuia să ridice un mic pachet şi să îl livreze la un sat apropiat. Dispozitivul a eşuat spectaculos, parcurgând doar o mică distanţă înainte să se prăbuşească într-o clădire cu trei etaje, potrivitdescopera.ro.

O chinezoaică îşi caută "soţul dispărut": merge 100 de km pe jos cu copilul în braţe. Soţia unui avocat chinez arestat de regimul comunist de la Beijing a trecut la o formă de protest mai puţin obişnuită. Femeia a plecat într-un marş de 100 de kilometri pentru a primi răspunsuri despre soţul de care nu mai ştie nimic de peste 1000 de zile (aproape 3 ani). Li Wenzu merge pe jos de la Beijing la Tianjin, unde bănuieşte că se află soţul ei Wang Quanzhang. Avocatul Wang a fost reţinut în august 2015 în timpul unui protest amplu în cadrul căruia au fost arestaţi peste 200 de activişti pentru drepturile omului, potrivitziaruldeiasi.ro