​Ratonii zombi care au invadat un întreg oraș. Chiar și fără ”superputeri”, ratonii sunt animale sălbatice pe care e bine să stai cu ochii dacă nu vrei să rămâi fără mici lucruri pe care le ai în preajmă. Animalele nu se sfiesc să te lase fără mâncare, iar la schimb ți-ar putea da rabie. Mai rău e când ratonii suferă de o boală care îi transformă într-un fel de zombi. Cam asta se întâmplă în orașul Youngstown, din Ohio. Aici, poliția a primit deja 14 apeluri cu privire la ratoni care au un comportament ”ciudat, ca de zombi”. Poliția crede că nu rabia este problema, dar ratonii sigur suferă de ceva și ar putea fi periculoși, potrivitplaytech.ro

faze tariFoto: Hotnews

Sindromul Ierusalim sau tulburările psihologice care îi afectează pe turiştii care vizitează Oraşul Sfânt. Ierusalim este oraşul care are cel mai mare număr de locuri sacre şi este considerat de mulţi centrul spiritual al lumii. Dr. Pesach Lichtenberg, psihiatru la spitalul Herzog din Ierusalim, a precizat că „sindromul Ierusalim este un fenomen în care oamenii care vizitează Ierusalimul sunt atât de copleşiţi de trăirile spirituale încât îi schimbă. Apar anumite fantezii de mântuire care îi îndeamnă să facă o lume mai bună şi cred că au un rol mesianic pe care trebuie să îl îndeplinească. [...] Acest lucru se poate întâmpla câteodată şi oamenilor care nu au avut niciun fel de tulburare mintală înainte”, potrivitdescopera.ro

Şi-a donat degetul degerat să facă băutură din el. Fostul luptător din Marina Regală Nick Griffiths (46 de ani) a fost unul dintre cei 21 de aventurieri care s-au înscris în acest an la cursa care a avut loc în februarie, la temperaturi de -54 de grade Celsius. De-a lungul celor 483 de kilometri Griffiths a îndurat temperaturi extreme şi când a ajuns la destinaţie a pierdut trei degete de la picioare. El a decis să le doneze localului Downtown. Degetele lui au fost puse la uscat şi băgate în sare. Până se „aromează” corespunzător, clienţii care vor să bea o tărie cu un deget uman pe fundul paharului vor trebui să se mulţumească până la vară cu „degetele” căpitanului Terry Lee, de 85 de ani, care şi-a donat degetele de la mâna dreaptă încă de acum 40 de ani, potrivitclick.ro.

Bărbatul care a copilărit alături de lupi, dezamăgit de viața sa printre oameni. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, locuiește într-o casă modestă în satul Rante. Marcos susține că ultima iarnă a fost cea mai grea, sănătatea sa deteriorându-se rapid. Bătrânul își amintește cu nostalgie de copilăria petrecută alături de lupi, adăugând că lupoaica care l-a acceptat alături de haita sa și l-a “crescut” este cea de la care a învățat să supraviețuiască. Bărbatul dormea într-o peșteră alături de “familia sa adoptivă”, adoptându-le comportamentul și modul de viață. Astăzi, bărbatul-lup, care a fost descoperit în sălbăticie pe când avea 19 ani, se adaptează greu condițiilor din societate, potrivitstirileprotv.ro.

Cum se schimbă Soarele în timpul unui ciclu de 22 de ani. Cercetătorii din cadrul SOHO-Solar and Heliospheric Observatory, au realizat o schemă compusă din 22 de imagini cu Soarele, realizate în fiecare primăvară de-a lungul unui singur ciclu solar complet. Atunci când Soarele se află în cel mai activ punct, câmpul magnetic puternic este observat sub forma petelor strălucitoare de pe atmosfera exterioară a stelei, denumită şi coroană solară. Petele negre apar sub forma unei reduceri a câmpului magnetic solar. În timpul ciclurilor magnetice ale soarelui, popularitatea câmpului magnetic al acestuia se schimbă treptat. Faza iniţială are loc în 11 ani, iar după 11 ani, poziţia câmpul magnetic se întoarce în poziţia iniţială, potrivit descopera.ro.