Bunicuţa sexy a câştigat concursul de Miss.Arată senzaţional şi nu şi-a făcut niciodată injecţii cu botox! Gina Stewart a fost recent laureată în competiţia Mixx Maxim Australia, unde s-a luptat cu tinere de 18 ani. Când au aflat câţi ani are blonda voluptoasă, juraţii au încremenit... Gina Stewart este o mamă care şi-a crescut singură copiii. Are 47 de ani şi săptămâna trecută a reuşit să se califice în semifinala concursului anual de frumuseţe Miss Maxim, organizat în Australia. Ea a fost susţinută de cei doi fii ai ei de 27 şi respectiv 25 de ani, dar şi de fiicele ei de 23 şi respectiv 4 ani, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Flossing, noul dans care îi înnebunește pe tineri.De mai multe luni, „the floss” sau „flossing dance” îi agită pe tinerii din Occident atât pe rețelele de socializare, cât și în recreații, la școală. Această mișcare de dans, inventată de un adolescent supranumit „Backpack Kid” (Puștiul cu rucsac), a devenit virală pe internet după ce a fost preluată de câteva vedete americane. „Backpack Kid Dance”, „Swish Swish Dance” sau „Flossing”… Este noua tendință care face furori pe rețelele sociale. Constă în mișcări ale bazinului și agitarea brațelor de la stânga la dreapta și invers. Pare simplu la prima vedere, dar provocarea este rapiditatea. Această figură de dans a fost inventată de Russell Horning, un tânăr american din Lawrenceville, potrivitDigi24.

Un bărbat ce a trăit în Italia medievală şi-a înlocuit braţul amputat cu o armă.Arheologii au realizat o descoperire uimitoare în cadrul unui mormânt în care se aflau rămăşiţele unui bărbat ce a trăit în perioada medievală. Se pare că bărbatul şi-a trăit o bună parte din viaţă cu un cuţit ataşat în locul mâinii amputate. Scheletul a fost descoperit în necropolele Longobard din nordul Italiei şi au fost datate ca provenind din secolele VI-VIII. Conform Science Alert, sute de schelete au fost înhumate în acest loc, precum şi un cal decapitat. Specialiştii au determinat că bărbatul avea în jur de 40-50 de ani, iar braţul său drept a fost amputat până în dreptul antebraţului, conformdescopera.ro.

Cercetătorii au creat materialul iridescent care poate fi mâncat.Cercetătorii au creat un material iridescent, folosind celuloza din surse regenerabile. Noul material este și comestibil. De ce vedem lucruri roșii, albastre sau verzi? Totul ține de modul în care cade lumina pe suprafața sa. Ceva care reflectă lumina cu lungimi de undă mai scurte vor apărea albastre. Ceva care reflectă lungimi de undă mai lungi vor apărea roșii. Învârtindu-se în jurul acestui principiu, oamenii de știință au creat un material care, la fel ca bulele de săpun sau anumite aripi de insecte, prezintă o iridescență minunată; culorile se pot schimba se suprafața sa, noteazăPlaytech.

O nouă apocalipsă a fost prezisă pentru data de 23 aprilie.O nouă predicţie pentru sfărşitul lumii a fost ''programată'' pentru data de 23 aprilie. Şi de această dată momentul apocalipsa se bazează pe numereologie, Cartea Revelaţiei şi conspiraţia teoriei privind ''Planeta X''. William Miller a fost un preot baptist ai cărui urmaşi au format Biserica Adventistă de a şaptea zi. MIller este cunoscut pentru predicţiiile sale eşuate privind sfărşitul lumii. Printre acestea se află predicţia propusă de bărbat pentru data de 23 aprilie 1843. Conform Live Science Miller a devenit cuncout pentru predicţia de pe 22 octombrie 1844 când a afirmat că Iisus va coboră pe Pământ pentru a opri apocalipsa. Predicţia sa nu s-a adeverit, iar momentul momentul este cunoscut ca ''Marea Dezamăgire'', aratădescopera.ro.