O creatură misterioasă i-a îngrozit pe localnicii din Filipine: ”Nu-mi venea să cred ce văd”.O creatură misterioasă a fost văzută pe o plajă din Filipine, provocând îngrijorarea localnicilor, care se tem că ar putea fi un semn despre prosibilitatea producerii unui dezastru natural. Potrivit Daily Mail, creatura păroasă are o lungime de aproximativ 6 metri și a fost adusă de ape pe o plajă din orașul San Antonio, pe 11 mai, în jurul orei locale 19.00. Localnicii s-au îngrămădit să vadă animalul, pe care nimeni n-a putut să-l identifice, filmând și făcând fotografii. Angajații din domeniul maritim au luat probe din cadavrul animalului, care emana un miros ”îngrozitor”, ”ca ceva de pe altă planetă”, noteazăȘtirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Două specii de animale ar putea să dispară din cauza activităţii sexuale intense.Două specii de marsupiale ce mor după partide de sex maraton au fost puse pe lista animalelor pe cale de dipariţie din Australia. Cercetătorii au declarat că încearcă să salveze speciile. Cele două specii de marsupieni din familia antechinus au fost descoperite în 2013 în regiuni aflate la altitudini înalte din Queensland. Conform AFP, animalele sunt cunoscute pentru obiceiurile suicidare din timpul partidelor de sex ce se desfăşoară pe o perioadă de 14 ore. Schimbările climatice, pierderea habitatului şi prădătorii reprezintă alte cauze ce pot duce la dispariţia acestor specii, informeazădescoperă.ro.

Cum se vede cea mai recentă ieșire în spațiu a astronauților de pe Stația Spațială.Doi astronauți de pe Stația Spațială Internațională au fost nevoiți să facă o ieșire în spațiu pentru a efectua reparații la navă. În timp ce soarele apunea, oarecum, peste Oceanul Indian, Ricky Arnold și Drew Feustel, doi astronauți de pe Stația Spațială Internațională, se pregăteau să iasă în spațiu pentru a repara un sistem de răcire cu probleme. Aceasta este a 210-a ieșire în spațiu pentru ”vizitatorii” de pe Stația Spațială și a 50-a efectuată prin intermediul respectivii ieșiri, scriePlaytech.

Surpriza pe care Justin Timberlake i-a făcut-o celui mai vârstnic fan.Are 88 de ani şi este, probabil, cel mai vârstnic fan al lui Justin Timberlake. Artistul chiar i-a dedicat un moment special în timpul unui concert. Asta după ce filmarea în care bătrâna se bucură pentru biletul la spectacol, primit cadou de la nepoatele ei, a devenit virală pe internet, relateazăDigi24.

Un bărbat s-a folosit de moartea mamei pentru a primi gratis un medicament foarte scump.În goană după bani, unii oameni sunt capabili de orice. Este şi cazul unui bărbat din Ploieşti care, după ce i-a murit mama de cancer, l-a păcălit pe medicul oncolog să îi dea o reţetă pentru un medicament foarte scump, pe care l-a vândut. 30 de astfel de cazuri au fost descoperite doar în Prahova, în ultimele luni. Poliţiştii spun că bărbatul l-a convins pe doctorul care îi îngrijise mama să îi dea o reţetă compensată , susţinând că femeia e prea bolnavă şi nu se poate deplasa. Cu reţeta în mână, a mers apoi la farmacie,anunțăȘtirile ProTv.