OZN-ul fără explicație: sunt extratereștri sau doar un fapt banal? În decembrie 2017, a fost publicat un raport conform căruia americanii au băgat milioane de dolari în investigarea unui OZN. Un raport recent arată că lucrurile devin și mai bizare. Unul dintre cazurile cele mai ciudate a fost despre întâlnirea pe care au avut-o doi piloți de F-18 în 2004. David Fravor, unul dintre piloți, a spus că așa ceva nu a mai văzut niciodată. „Într-un minut era aici, iar apoi dispărea brusc”, a spus el, potrivit New York Times citat dePlaytech.

faze tariFoto: Hotnews

Copil de 4 ani rămas blocat într-o mașină de spălat, salvat de pompieri. Aventură cu emoţii copleşitoare pentru un băieţel de 4 ani din China, care, din curiozitate, s-a strecurat în cuva unei maşini de spălat cu încărcare verticală şi n-a mai putut fi scos de acolo de părinţi. După o intervenţie meticuloasă, de câteva zeci de minute, în urma căreia maşina de spălat a fost făcută bucăţi, copilul a fost scos teafăr. În mod remarcabil, cel mic şi-a păstrat calmul şi a urmărit fascinat agitaţia celor din jur, fără să plângă ori să intre în panică, potrivitStirile Protv.

Cât de uşor vedeţi liniile imaginare? O intersecţie inaugurată în Timişoara are marcaje rutiere întortocheate. Liniile imaginare de care ţin cont şoferii atunci când se află într-o intersecţie au fost trasate pe carosabil pe o stradă din Timişoara, primarul Nicolae Robu precizând că aceste marcaje cresc “substanţial fluenţa în trafic”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Peste 6,5 milioane de euro a alocat Primăria Timişoara pentru modernizarea străzii Popa Şapcă, una dintre cele mai circulate artere din oraş, potrivitDescopera.

Lucrări ale elevilor, corectate printr-un sistem de inteligenţă artificială. Una din patru instituţii de învăţământ din China corectează lucrările elevilor folosind un sistem de inteligenţă artificială. Practic, lucrările elevilor nu mai sunt corectate de profesori, ci de roboţi care pot face inclusiv comentarii şi sugestii astfel încât să îi ajute pe copii să îşi îmbunătăţească aptitudinile. Pentru că sistemul recunoaşte atât limba chineză, cât şi engleza, poate să îşi dea seama chiar şi când lucrearea deviază de la subiect. Testarea a inclus lucrările a 120 de milioane de elevi, iar Inteligenţa Artificială şi profesorii au fost de acord în ceea ce priveşte corectarea lucrărilor în 92% din cazuri, potrivitDigi24.

O femeie a fost filmată în timp ce se epila pe picioare, pe marginea unei piscine. O femeie a fost filmată în timp ce se epila pe picioare cu o lamă de ras, pe marginea unei piscine pline cu oameni din Florida. Un martor surprins de ceea ce face femeia a filmat momentul și a publicat imaginile pe internet. Filmarea a adunat zeci de mii de vizualizări, internauții declarându-se dezgustați de gestul acesteia. ”Am fost salvamar și credeam că le-am văzut pe toate până la acest video”, a spus un bărbat, potrivitStirile Protv