​Poliţistul a întrebat-o pe această bătrânică de unde are sacul cu bani. Răspunsul ei, genial! În timp ce se plimba pe stradă, trăgând după ea doi saci imenşi de plastic, bătrânica noastră a fost oprită de un poliţist. "Nu vă grăbiţi! Ia staţi puţin! De unde aveţi atât de mulţi bani? I-aţi furat, nu-i aşa?", a spus poliţistul. "Nu, cum să fac aşa ceva? Vedeţi dvs., casa mea este lângă un teren de golf. Mulţi dintre jucători vin la gardul meu şi îşi fac nevoile. Mi-au stricat florile! La un moment dat, m-am gândit: 'De ce să nu-i fac să plătească?", a spus ea, potrivit Realitatea.

faze tariFoto: Hotnews

Un avion a aterizat de urgenţă din cauza unui pasager care mirosea îngrozitor. Cursa Transavia către insula spaniolă Gran Canaria a fost deviată de urgenţă, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul unui bărbat, care „mirosea ca şi cum nu s-ar fi spălat de câteva săptămâni”. Individul mirosea atât de tare încât pasagerii au început să leşine şi să vomite, imediat după decolarea de pe Aeroportul Schipol din Olanda. Personalul cursei Transavia a încercat să-l pună pe bărbat în toaleta avionului, înainte ca piloţii să devieze de urgenţă ruta potrivitGandul.

Descoperire ''dramatică şi excepţională'' în Pompeii. Arheologii au descoperit scheletul unui bărbat invalid al cărui craniu a fost strivit de către o rocă în timp ce încerca să scape de erupţia vulcanului Vezuviu. Bărbatul de 35 de ani a fost decapitat de către o rocă în timp ce încerca să scape de erupţia ce ar fi ucis 30.000 de persoane. Conform Mail Online, în urma analizării piciorului său drept specialiştii au ajuns la concluzia că bărbatul era invalid, relateazaDescopera.

Descoperirea polițiștilor de frontieră într-o căruță încărcată cu iarbă. Ce se ascundea dedesubt. Poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, un atelaj hipo care se deplasa dinspre localitatea Cotu Miculinți către malul râului Prut. La scurt timp, polițiștii au observat din nou atelajul, în care se afla iarbă aşezată suspect de înalt în căruţă. După ce au percheziționat căruța, polițiștii au descoperit trei colete cu ţigări, ambalate în folie de culoare neagră, în valoare totală de aproximativ 17.000 lei, potrivitStirile Protv.

Materialul care se repară singur o să îți facă telefonul impenetrabil. Un grup de cercetători de la Universitatea Carnegie Mellon consideră că au găsit o soluție în acest sens. Ei eu descoperit o modalitate de a combate deteriorarea suprafeței și problemele electrice frecvent întâlnite în cazul noilor materiale utilizate. Ca și în celelalte eforturi de acest gen, materialul implică un anumit tip de polimer. Pentru a putea face un material care este flexibil și, de asemenea, rezistent la deteriorări, Carmel Majidi a introdus micro-picături dintr-un aliaj metalic de galiu-indiu într-un suport moale de elastomer, potrivitPlaytech.