”Internauților” nu le scapă nimic, iar comparația serioasă dintre discursurile avute de Elena Udrea la Gala Bute și Gabriela Firea, luni, pe Arena Nationala, arată că politicienii nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă nimic din aceste evenimente și se consideră victime. Umorul situației este completat cu reacția Olguței Vasilescu de la ieșirea din arest cu aceeași ”faptă bună care nu rămâne nepedpsită”, prilej de următoarea concluzie: ”Nici o "fapta buna" nu ramane fara condamnare cu executare.”

Despre fapte bune si pedeapsaFoto: Antena 3

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat luni seară, pe Facebook, față de momentul petrecut la ceremonia dedicată Simonei Halep de pe Arena Națională, când a fost huiduită copios de cei aproximativ 20.000 de spectatori din tribune, ea susținând că huiduielile au venit din partea unor "echipe de cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți". Firea mai invocă în postare "aparatul soroșist de propagandă" și "organele sale tributare de presă", "știri false", "comentarii răutăcioase" sau "bani primiți de la ONG-uri dubioase pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu".

Reactie Olguta Vasilescu

Reactie Olguta Vasilescu

Foto: captura Antena 3

Antena 3, pe 11 iulie 2011:Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Elena Udrea a trecut repede peste huiduielile publicului, de la meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mendy şi începe să vadă lucrurile în roz. Ministrul Turismului crede că românii sunt mai optimişti, iar week-end care a trecut a demonstrat că vara se anunţă bună pentru turismul românesc. Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Este explicaţia pe care a dat-o Elena Udrea pentru huiduielile de la gala de box de sâmbătă seara. Ministrul este de părere că cei prezenţi au înţeles greşit ce a transmis Lucian Bute.

Au scris pe subiect: CatălinTolontan și Adrian Răileanu