Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu durează. Singapore Airlines a reușit imposibilul când a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City și Singapore, care durează 20 de ore. La pol opus se află zborul dintre Westray și Papa Westray operat de Loganair, care în zilele proaste depășește cu puțin un minut. Avionul are de parcurs doar trei kilometri. Zborul durează un minut și 15 secunde de obicei, dar în condiții optime de zbor, s-a ajuns și la 53 de secunde, potrivit Playtech.

faze tariFoto: Hotnews

Au asistat la o căsătorie, fără să vrea. Fără vreun avertisment sau vreo invitaţie, pasagerii unei curse aviatice între Las Vegas şi Baltimore s-au trezit martori la o cununie. În timp ce se aflau în aer, pe culoare şi-au făcut apariţia o mireasă şi alesul ei. Iar din boxe a răsunat vocea pilotului, care i-a anunţat că tinerii s-au întâlnit pe un site de matrimoniale şi au hotărât să-şi unească destinele. O pasageră a filmat momentul şi l-a postat pe o reţea de socializare, potrivitStirile ProTv.

Primul caz de faliment personal al unui român. Românul care a intrat în faliment personal. Adrian Roșu, din Constanța, a arătat că, în perioada 2007-2008, a demarat o afacere în domeniul imobiliar. O parte dintre aceste apartamente au fost cumpărate încă din stadiul de proiect, însă debitorul nu a putut finaliza proiectul. Prin urmare, cumpărătorii nu au putut intra în posesia apartamentelor și au început executarea silită împotriva debitorului. În plus, acesta a arătat că, pe lângă datoriile faţă de cumpărători, acumulase şi datorii la bugetul de stat, în valoare de 12,5 milioane de euro, potrivitLibertatea.

Cele mai bizare interpretări despre cum va arăta omul în 1.000 de ani. Antropologul Alice Roberts și o echipă de creatori de modele pentru efecte speciale au proiectat o ciudățenie de model care, după standardele de frumusețe cu care ne-am obișnuit, numai ideea de „om perfect” nu o întruchipează. Dacă totuși ar trebui să își dea cu părerea, majoritatea oamenilor ar spune, cel mai probabil, că această combinație de piele de reptilă cu ochi și urechi mari nu este cea mai inspirată. Cu toate acestea, de departe, cel mai deranjant aspect al modelului este dubioșenia de cap de copil care se ivește pe burta modelului, potrivitPlaytech.

Cum se folosesc polițiștii de postările de pe Facebook în anchete. Poliţiştii au început să stea pe Facebook tot mai des, dar în interes de serviciu. Reţeaua de socializare devine un ajutor pentru ei: numărul anchetelor a crescut cu 10 procente de la începutul anului, de când agenţii caută filmări cu bătăi sau furturi. În astfel de cazuri, nu mai aşteaptă plângere oficială de la victimă şi deschid un dosar penal, potrivit Digi24.