​Cum ar fi arătat Rusia comunistă dacă ar fi cucerit spațiul. Artiștii ruși au reușit să se desprindă de limitele cotidianului și și-au imaginat cum ar fi arătat Uniunea Sovietică dacă ar fi depășit granițele Pământului. Majoritatea lucrărilor au fost realizate în anii 60′-70′ și îți arată cum ar fi arătat comunismul în spațiu. Ce e drept, artiștii par că au vrut să uite de haosul și condițiile austere de la vremea respectivă, deoarece lucrările surprind o imagine mult mai liniștită decât cea de pe Pământ, potrivitPlaytech.

faze tariFoto: Hotnews

Cum arată după 6 ani un cheeseburger și o porție de cartofi prăjiți de la fast-food. Un fermier din Ontario, Canada, a început pe 7 iunie 2012 un experiment prin care a vrut să testeze rezistența în timp a alimentelor de tip fast-food de la McDonald’s. Deși burgerul și-a pierdut toată umiditatea, iar felia de cașcaval a devenit maronie, fermierul spune că, cineva care ar sta la 1 metru jumate în spate ar crede că a cumpărat mâncarea în dimineața aia, mai ales că acei cartofi prăjiți arată la fel ca atunci când au fost cumpărați, potrivitStirile ProTv.

Un bărbat din Australia a avut surpriza vieţii lui când a găsit o mină de aur în curtea casei sale.Proprietatea, care se află la aproximativ 20 km de Centrul de Afaceri al oraşului Brisbane, găzduieşte mai multe astfel de mine. Acestea nu au fost descoperite până acum fiind ascunse în dealurile din zonă. Proprietarul a rămas uimit când a văzut ce se ascunde în spatele casei lui spunând că şi-a adus aminte de filmul Indiana Jones. Acesta a declarat pentru site-ul realestate.com.au că ”nu ni s-a spus nimic despre asta, au descoperit-o noi într-o zi”. În ciuda descoperirii, bărbatul nu a explorat minele în căutarea metalului preţios, potrivitDescopera.

Cea mai urâtă mașină din lume era pentru adulții cu minte de copil. Această mașinuță bizară, dar interesantă și-a făcut apariție prin anii 1950 și s-a numit Eshelman, după numele celui care a creat-o. Prin anii ’40, când a intrat el în afaceri, s-a apucat să producă aeronave de mici dimensiuni. Chiar a inventat un avion mic, cu o formă neobișnuită la acea vreme, care semăna mai degrabă cu o molie, dar care, după cum vei vedea într-o înregistrare a vremii, funcționa destul de bine, potrivitPlaytech.

Un bărbat din Iaşi a ajuns în comă la spital după ce s-a înecat cu mâncare la o nuntă. "Un bărbat de 74 de ani s-a înecat cu un bol alimentar, în timpul unei petreceri de nuntă, ce a avut loc la un restaurant. La faţa locului a fost trimis un echipaj TIM, dar manevrele de resuscitare au fost iniţiate de familie. Acesta a fost adus în comă postresuscitare, după aspiraţia bolului alimentar", a declarat șeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeşu. În ultimele luni, mai multe persoane au fost internate la unitatea medicală, după incidente similare, potrivitZiarul de Iasi.