Un șofer în vârstă de 9 ani, urmărit de poliție prin oraș. Incidentul a avut loc în localitatea americană Des Moines, din statul Iowa. Oamenii legii au observat că un autoturism se mișca „haotic” în trafic, astfel că au pornit în urmărirea lui. În cele din urmă, mașina a ieșit de pe carosabil, într-o curbă. Când au ajuns la ei, oamenii legii au descoperit că șoferul avea nouă ani și era însoțit de un alt pasager, în vârstă de șapte ani, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Hotnews

Au dat foc casei să îşi facă poză de nuntă. Tinerii însurăţei Dillon şi Corrie Jameson au vrut să facă ceva nemaipomenti pentru albumul lor de nuntă. Deşi invitaţii se strânseseră deja la salonul de evenimente din Dayton, Ohio, ei i-au cerut lui Megan Allen să îi ducă la marginea localităţii şi să facă „ceva nemaivăzut”. Şi cum o astfel de solicitare cere un înalt grad de risc, Allen i-a luat pe cei doi tineri şi i-a dus... la o casă în flăcări. Succesul pozelor a fost unul pe măsură, potrivitClick.

O contestație reușită. De la nota 2,5 la 9,56.Conform informaţiilor afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, elevul de la Colegiul Naţional de "Regina Maria", din Constanţa, a fost declarat promovat cu media generală 9,56, după ce, în urma contestaţiei a obţinut nota 9,5, faţă de 2,5 cu cât fusese notat iniţial. Întrebată cum comentează răsturnarea de situaţie, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Constanţa, Zoia Bucovală, a declarat că este vorba despre o simplă eroare materială şi despre o greşeală de corectare, potrivitRomania Libera.

Cadavrele mumificate ale nobilimii incaşe au fost descoperite în cel mai mare mormânt din Peru. Corpul mumificat al unui nobil incaş ce are hainele intacte a fost descoperit într cel mai mare mormânt din Peru. Sit-ul vechi de 500 de ani conţine 24 de corpuri mumificate, fiind cel mai mare descoperit în regiunea Lambayeque din Peru. Cadavrele, dintre care patru ar fi aparţinut nobililor incaşi, au fost îngropate alături de ofrande precum obiecte din ceramică, grâne şi haine de calitate, potrivitDescopera.

Și-a achitat amenda de parcare pe care a primit-o în 1974. Un bărbat și-a găsit o amendă de parcare pe care a primit-o în anul 1974, dar pe care a plătit-o abia acum. Deși amenda era de doar 2 dolari, bărbatul s-a simțit vinovat că nu a achitat-o nici până în prezent și a trimis o scrisoare la poliția din America pentru a-și «ispăși» pedeapsa. Bărbatul se numea Dave și locuia în Pennsylvania, iar după 44 de ani s-a hotărât că trebuie să plătească respectiva amendă. Dave parcase într-o zonă restricționată și primise o amendă de care uitase, potrivitClick.