O profesoară a venit la examen cu telefonul ascuns în lenjeria intimă. Femeia dorea să obţină un post într-o şcoală pentru copii cu nevoi speciale, dar la încercările din anii trecuţi a obţinut numai note proaste - 2,40 şi 2,75. Se pare că de această dată a încercat să copieze şi a ratat orice şansă de a mai da examen anul acesta. Fraudă a fost observată de cei care supravegheau concursul cu ajutorul camerelor video. Aceştia au atras atenţia profesorilor din sala de examen că femeia se mişca nefiresc în bancă şi au bănuit că ascunde ceva, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Hotnews

Sunt albastre sau mov? Iluzia optică ce îţi arată cât de uşor îţi poate fi schimbată percepţia. O nouă iluzie optică dezvăluie cât de uşor poate fi schimbată percepţia culorilor. Iluzia creată de cercetătorii din cadrul Universităţii Harvard este compusă din 1.000 de puncte diferite care au diferite nuanţe, de la albastru deschis la mov. În timpul testelor, punctele pe care voluntarii le-au identificat anterior ca fiind mov le vedeau albastre. Participanţii din cadrul studiului au fost studenţi din cadrul universităţii şi au luat parte la peste 1.000 de teste ce implicau modelul cu puncte, potrivitDescopera.

Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, li s-a făcut rău. De îndată ce soţul i-a plecat de acasă, Mayra a pus mâna pe telefon şi şi-a chemat amantul. Şi-au promis unul altuia clipe de neuitat. În scurt timp, însă, a auzit soneria. A şi sărit să deschidă, gândind că bărbatul era prin apropiere când a fost sunat. Când a deschis uşa, însă, a avut parte de şocul vieţii: în prag stăteau socrii ei! Nu mică le-a fost mirarea să descopere sub saltea un bărbat aproape dezbrăcat, potrivit Realitatea.

Şofer cu un litru de coniac „la bord“, ţinut de trecători să nu fugă de la accidentul pe care l-a provocat. Un bărbat din municipiul Iaşi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi fiind acuzat de conducere cu alcool şi fără permis. În acea zi, după ce a băut aproximativ un litru de coniac, dar şi bere, s-a urca la volanul unei maşini La acel moment, individul avea permis de conducere suspendat. În timp ce conducerea pe strada Tătăraşi, din cauza vitezei şi a faptului că era în stare foarte avansată de ebrietate, a lovit o maşină ce era parcată pe marginea drumului. Proprietarul acesteia a auzit bufnitura şi a venit la maşină, potrivitZiarul de Iasi.

Pensionaul de lux locuiește în cel mai sărac județ din România. Deși se află în topul celor mai sărace județe din țară, în Botoșani găsim un pensionar fericit, care are o pensie record. Cea mai mare pensie din județ stabilită de legi speciale este de 33.270 lei /lunar, iar beneficiarul provine din magistratură. Următoarea sumă este de 11.153 lei/lunar și o încasează o persoană care a lucrat în sistemul public de pensii, potrivitEVZ.