Dă-mi copita cu ojă!Cine a spus că doar oamenii au voie să aibă spa? Ce, poneii nu au şi ei nevoie de măşti de faţă, masaj de relaxare cu rocă încălzită şi sesiuni de bălăceală relaxante? Iată că în Devon, Marea Britanie, s-a deschis primul salon de înfrumuseţare exclusiv pentru căluţii pitici. Personalul specializat de dresori şi specialişti în ţesălat de la complexul Spa din Devon a avut parte săptămâna aceasta de un număr impresionant de clienţi. Emma Massingale, de 35 de ani, este patroana centrului de masaj şi înfrumuseţare, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dosar penal pentru distrugere după ce un turist şi-a scris numele pe Coloana Infinitului.Coloana Infinitului a fost vandalizată de un turist care şi-a scris numele pe opera lui Constantin Brâncuşi. Poliţiştii din Gorj au întocmit un dosar penal in rem pentru distrugere şi îl caută pe autor, transmite corespondentul Mediafax. Nu este primul incident de acest fel. În 2017, Coloana Infinitului a fost vandalizată de două ori. Mai întâi, o fată 12 ani, din Slatina, în prezenţa părinţilor săi, a inscripţionat mesajul ”S+S=BFF”, cu un obiect ascuţit, pentru a-i transmite unei amice că vor rămâne prietene pentru totdeauna. În aceeaşi lună, o adolescentă de 16 ani şi-a scris numele pe opera lui Constantin Brâncuşi, noteazădescoperă.ro.

Interviu eclipsat de o pisică.Un activist anticomunist din Polonia, Jerzy Targalski, face senzaţie pe Internet datorită...pisicii sale. Bărbatul a acordat un interviu unei televiziuni olandeze, dar atenţia tuturor a fost acaparată subit de felina acestuia, informeazăDigi24.

Povestea incredibilă a bărbatului care a făcut zeci de copii cu femei diferite. Nu se știe numărul exact.Un grup de adulți care au același tată încearcă în prezent în SUA să găsească și alte posibile rude, ca să întregească această familie neobișnuită. Este vorba despre un bărbat pe nume Alton William Barron, care, de-a lungul vieții sale, a făcut cel puțin 12 copii cu femei diferite. Acum, potrivit Daily Mail, unul dintre copii încearcă să-i găsească pe toți ceilalți, cu ajutorul testele ADN și al comunităților de pe internet. Barron a fost închis pentru bigamie și a murit după ce a fost înjunghiat de fostul soț al unei femei, conformȘtirile ProTV.

Cum te va ajuta realitatea virtuală să scapi de teama de înălțimi.Dacă îți este teamă de înălțimi, nu ești singurul, această teamă fiind una din cele mai întâlnite din lume. O echipă de cercetători europeni au descoperit o cale de a-i ajuta pe oamenii care suferă de acrofobie, fără să îi pună să se cațere în locuri înalte sau să vorbească cu terapeuții. Pentru un studiu experimental publicat în The Lancet Psychiatry, cercetătorii au lucrat cu 100 de voluntari care au fost diagnosticați de un doctor că suferă de frică de înălțimi, fără să primească însă vreun tratament. Dintre aceștia, 51 au servit drept grup de control, ei neprimind în continuare vreun tratament. Ceilalți 49 au fost supuși unui tratament de două săptămâni cu realitate virtuală, aratăPlaytech.