Au fost amendați pentru sex în mașină, dar au câștigat procesul cu Poliția Locală.O partidă de sex între doi tineri din București a fost întreruptă de un echipaj al Poliției Locale, care patrula prin zonă. Amorezii se aflau într-o mașină, în zona Lacului Ciurel, într-un loc ferit de ochii curioșilor. Oamenii legii au văzut geamurile autoturismului aburite și s-au apropiat pentru a se asigura că totul este în regulă. Tânăra a arătat că nu a săvârșit o astfel de faptă și nu poate fi sancționată conform articolului menționat în procesul verbal. Și asta deoarece nu a atras nicio persoană în vederea practicării de raporturi sexuale. În plus, cel cu care se afla în autovehicul era colegul ei. Și nu a obținut foloase materiale. Toate aceste lucruri i-au determinat pe magistrați să anuleze amenda, potrivitCancan.

faze tariFoto: Hotnews

O poliţistă a dat cu banul pentru a decide dacă amendează sau nu un şofer.Agenta s-a consultat cu o prietenă, şi ea poliţistă, şi au lăsat o aplicaţie pentru telefonul mobil să hotărască în locul lor. Şoferiţa fusese trasă pe dreapta pentru că rula cu viteză prea mare, pe o şosea udă. În cazul acesta, fiindcă nu avea maşină echipată cu radar, poliţista avea două opţiuni: să o aresteze sau să-i dea o amendă. Iar aplicaţia a ales opţiunea arestare, potrivitStirile ProTv.

Plătiți pentru a dormi. O companie caută pasionați de somn pentru a testa saltele.Firma de saltele, numită chiar Mattress Firm, acceptă până la 23 iulie CV-urile pentru stagiul plătit, care va presupune testarea saltelelor noi şi a celor populare, dar şi efectuarea de comentarii în înregistrări video şi pe platformele de social media. "Preferi să porţi cu tine o pernă în loc de o servietă? În această toamnă, poţi obţine stagiatura de vis la Mattress Firm, devenind primul stagiar în dormit", se menţionează în anunţul de pe site-ul companiei, potrivitDigi24.

A pus un ou in apa 23 de ore si apoi l-a decojit. A ramas socat de ce se afla in el.Fiecare generatie si tara are propriul set de jucarii cu care a crescut in copilarie. Este si povestea unui barbat care a gasit un ou ‘creste-l in apa’. Jucaria a fost populara in America, in urma cu multi ani. Din intamplare, a gasit-o intr-un magazin si a decis sa o cumpere. Voia sa isi aduca aminte de perioada in care era un copil lipsit de griji. Asa ca barbatul s-a dus acasa cu jucaria sa si s-a pus pe treaba. A scos oul din ambalaj si l-a bagat intr-un pahar cu apa. A lasat oul ‘creste-l in apa’ timp de 23 de ore in pahar. In tot acest timp, din cauza apei, coaja lui s-a spart, potrivitCiao.

Un chinez a mâncat 50 de ardei iuţi în mai puţin de un minut. Ce a urmat.Un chinez temerar a câştigat un concurs anual de degustare de ardei iuţi, înghiţind nu mai puţin de 50 în cu puţin peste un minut, informează AFP. Câştigătorul, un băiat pe nume Tang Shuaihui, a primit o recompensă constând dintr-o monedă de aur de 24 de karate. Concursul face parte dintr-un întreg festival dedicat ardeilor iuţi, aflat la a doua ediţie, potrivitStirile ProTv.