Un gamer s-a despărțit de o prezentatoare cu milioane de urmăritori ca să se joace Call of Duty. Cum arată femeia. Tânărul Douglas ‘FaZe Censor’ Martin, în vârstă de 23 de ani, a făcut anunțul pe Youtube. El a precizat că s-a desparțit de Garcia, în vârstă de 26 de ani, pentru ca “nu are timpul necesar pentru a-l petrece cu o iubită”. El a mai spus ca vrea sa se concentreze asupra jocului Call of Duty, spune The Sun Fosta lui iubită, Yanet Garcia, care este o prezentatoare are 6.5 milioane de urmăritori pe Instagram, potrivit stirileprotv.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Clona chinezească de iPhone X pe care o cumperi cu 100 de dolari. iPhone X, ca mai toate telefoanele premium, „concurează” și cu clonele sale chinezești. Cea mai ciudată costă 100 de dolari. Clona de iPhone X a fost cumpărată din Shenzhen, China, cu circa 100 de dolari. Acest oraș e, totodată, un centru pentru proiecte tech importante. Nu e cazul și cu acest telefon care-i la granița dintre un Android și un dispozitiv cu iOS. Interfața arată ca de iPhone X, are chiar și aplicații de Health și Music, ba chiar și port Lightning, potrivit Playtech.

Ce regretă cel mai des românii aflaţi pe patul de moarte: mărturiile unui preot care a spovedit mii de credincioşi. În 20 de ani de preoţie, părintele Mihai Andrei Aldea a spovedit mii de oameni care reprezintă sute de mii de ani de viaţă. În ultimele zile pe care le mai au de trăit, văzând moartea înaintea ochilor, cei mai mulţi îşi dau seama că şi-au irosit viaţa şi ajung să sfârşească în lacrimi. Cel mai des întâlnit regret este: „Nu am făcut copii“ sau „Am făcut prea puţini copii“. Astăzi, cei mai mulţi oameni mor singuri. De multe ori se întâmplă ca unii copii să moară înaintea părinţilor sau în cazurile mai bune, pleacă în străinătate. Am spovedit mii de oameni care reprezintă sute de mii de ani de viaţă, scrie Adevarul.

Toți le cred surori, dar, de fapt, este vorba despre o mamă și fiicele ei! Fashion bloggerul Lure Hsu a devenit cunoscută grație aspectului ei fizic, deloc în concordanță cu vârsta ei. Toți au fost surprinși să afle vârsta înaintată a femeii din Taiwan, deși arată precum o adolescentă. Culmea e că nici mama ei nu-și arată vârsta. Asta are de-a face, cel mai probabil, cu faptul că a fost dansatoare, iar acum e profesoară de dans. Iar surorile ei, Sharon și Faffay se bucură de aceeași genetică, scrie Click.

Un minor a intrat în pat peste vecina de 36 de ani și soțul ei. Ce a urmat după ce a început să o mângâie. O întâmplare neobişnuită a făcut zarvă, luni dimineaţă, la Lucieni, în judeţul Dâmboviţa. O femeie de 36 de ani a sunat la poliţie şi a reclamat că s-a trezit în pat cu vecinul de vizavi, un băiat de 17 ani. Culmea este ca lângă reclamantă dormea şi soţul acesteia. Femeia a povestit că s-a trezit din somn din cauza gesturilor de tandreţe, dar a realizat curând că mângâierile nu erau ale soţului, ci ale vecinului uşor cam cherchelit, potrivit stirileprotv.ro.