O pisică a fost amendată pentru că circula fără bilet cu autobuzul prin Cluj-Napoca. Controlorii au motivat amenda spunând că doar câinii de talie mică sunt acceptaţi în mijloacele de transport, iar despre pisici nu se spune nimic în regulamentul deţinătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca. Potrivit regulamentului, proprietarul trebuie să composteze un bilet pentru câinele său. Postarea femeii din Cluj-Napoca a ajuns virală pe internet, potrivitGandul.

faze tariFoto: Hotnews

O mireasă a fost părăsită la altar în timp ce-și transmitea nunta live, pe Facebook. Manow Jutathip Nimnual și soțul ei Phakin Junjerm au planificat săptămâni întregi ceremonia extravagantă, care ar fi trebuit să aibă loc pe 22 iunie, însă chiar în ziua nunții, tânăra și-a dat seama că soțul său nu avea să i se alăture la altar. Așadar, a decis să le transmită trista veste invitaților și cunoscuților săi, pe Facebook. Femeia le-a explicat tuturor că a făcut eforturi enorme pentru a organiza o nuntă perfectă și nu s-a așteptat ca deznodământul să fie acesta, fapt pentru care își cere scuze, potrivitStirile ProTv.

Au făcut cascadă pe zgârie-nori. Nimic nu este imposibil pentru arhitecţii chinezi! Recent, a fost inaugurată cea mai impresionantă atracţie din China: cascada artificială de pe clădirea Liebian, din oraşul Guiyang. Peretele de apă cade de la înălţimea incredibilă de 106,7 metri şi oferă o privelişte desprinsă parcă din filmele Disney. Însă cascada a fost un capriciu extrem de costisitor pentru administratorii clădirii. Şi asta pentru că o singură oră de funcţionare a acesteia costă peste 100 de euro, potrivitClick.

Ce e în mintea unui canibal și ce îi motivează pe oameni să facă asta. Majoritatea canibalilor fiind singuratici, actul de a ucide și mânca un om umple un gol din viața lor. În ceea ce privește probabilitatea ca o persoană să devină canibal, lucrurile nu sunt atât de clare. Pot exista semne în adolescență, de exemplu uciderea animalelor mici și consumarea sângelui acestora. Totuși, prădătorii ascund de multe ori aceste comportamente. Șanse mari să devină canibali au oamenii cu tendințe psihopatice, care sunt atrași de sânge, violență și moarte. Când fascinația aceasta îi îndepărtează de cunoscuți, lucrurile devin cu adevărat serioase, potrivit Playtech.

Premieră în România: TIR-urile au început să călătorească pe calea ferată. Primul tren încărcat cu TIR-uri care traversează România şi face legătura între Suceava şi Bulgaria a plecat din staţia Dorneşti şi va ajunge în localitatea Ruse la ora 16.00. Transportul vizează eliminarea traficului greu de pe şoselele din România. Un tren special aparţinând CFR Marfă a plecat la ora 00.38 din staţia Dorneşti, judeţul Suceava spre staţia Ruse, potrivit Descopera.