Nutella angajează persoane care trebuie doar să mănânce ciocolată. Mulți ar spune că ar fi jobul perfect. În fișa postului nu există foarte multe atribuții. Angajații trebuie doar să guste ciocolată și să-și spună părerea despre produsul final. Pe lângă toată ciocolata gratis, ei vor primi și bani doar pentru a face acest lucru. Pentru a putea fi angajat, persoana trebuie să urmeze un curs de 3 luni unde trebuie să învețe tot ce ține de ingrediente și despre produsul finit, potrivitClick.

faze tariFoto: Hotnews

Chinezii vor să prindă un asteroid și să îl aducă pe Pământ. Oamenii de știință chinezi și-au propus să prindă un asteroid și să îl aducă pe Pământ, unde îl vor folosi pentru studii și minerit. Dacă planul ar merge, un potențial pericol ar putea fi transformat într-o sursă de materiale rare. Asteroizii vizați de chinezi sunt relativ mici – mai exact, cei care au câteva sute de tone, potrivit Playtech.

Primul Uber cu tracțiune animală. Prețul de la care pornește o cursă cu trăsura. Cel mai nou serviciu de taxi din Colon, Michigan, are patru roți, patru picioare şi consumă câteva găleţi de ovăz, zilnic. Timothy contribuie cu un cal putere și multe povești la oferta lui de transport alternativ. Nu e tocmai rapidă trăsura taxi, dar oamenii sunt duşi în siguranţă la destinaţie. Şi nu li se pare că pierd timpul, pentru ca vizitiul ştie multe poveşti ale locului, potrivitStirile ProTv.

A fost în vacanță în Turcia și a postat o poză în bikini pe Instagram. Ce a urmat pare ireal! O turistă din Rusia care a fost în vacanță în Turcia a aflat cu stupoare că nu ar avea voie să posteze poze în costum de baie de pe plaja stațiunii. Motivul: hotelul era destinat turiștilor musulmani.Pentru că tânăra a refuzat să șteargă imaginile, staff-ul a luat decizia de a o bloca pe pagina de Instagram a hotelului, potrivitRealitatea.

Te tunde perfect, deşi nu are mâini. În ciuda handicapului său, Gabriel Heredia a visat să îşi câştige singur pâinea într-o bună zi. Băiatul a fost întotdeauna înconjurat de prieteni care l-au ajutat şi de o familie care l-a protejat de orice greutăţi. L-a inspirat însă enorm mama lui, care lucra într-un coafor. L a 14 ani, i-a furat cheile şi a început să se antreneze în secret cu ustensilele de tuns şi bărbierit. În numai doi ani, toţi prietenii lui erau tunşi de Gabriel şi aveau frizuri extrem de elaborate şi atent desenate, potrivitClick