​Berea asta te face campion la pat. A fost inventată berea care îţi creşte randamentul sexual! Compania producătoare de bere Cerne Abbas din Marea Britanie a lansat un produs revoluţionar: Watercress Warrior. Berea obţinută din năsturel conţine vitaminele A, B, C şi E şi creşte nivelul prestaţiei oricărui bărbat. Produsul obţinut din apă pură de izvor, malţ, hamei şi năsturel de cultură atent selecţionat a fost pus în vânzare la preţul de aproape 5 lire sterline. Berea se vinde în ediţie limitată fiind prduşi doar 1.000 de litri. La prima degustare, licoarea pare să aibă un gust puternic de lămâie şi este recomandată cuplurilor care vor să procreeze, potrivitClick.

faze tariFoto: Colaj foto

Un preot a vrut să le arate enoriaşilor că poate merge pe apă. Ce s-a întâmplat în timpul demonstraţiei. Încercarea preotului a avut un deznodământ tragic, bărbatul fiind devorat de crocodilii din apele râului. "Părintele a promis că ne va demonstra puterea pe care o primise de la Dumnezeu. Noi credem că a avut păcate multe, a fost pedepsit...nu înțelegem cum s-a întâmplat așa ceva. S-a rugat și a ținut post toată săptămâna...", au povestit martorii tragediei, potrivitRomania Tv.

O specie primitivă a omului a dispărut din cauza ”lenei”. O nouă cercetare arheologică demarată de Universitatea Naţională din Australia (ANU) sugerează că Homo erectus, o specie a omului primitiv a dispărut în mare parte deoarece era „bogată”. Specialiştii au descoperit că Homo erectus utiliza „strategii ce necesitau mai puţin efort” atunci când realizau unelte sau adunau resurse. Conform Phys, „lenea” şi incapacitatea de a se adapta schimbărilor climatice au jucat un rol important în dispariţia speciei. „Se pare că nu s-au provocat deloc. Nu erau genul de exploratori precum strămoşul omului modern”, a declarat Ceri Shipton din cadrul ANU, potrivitDescopera.

A ieșit la o bere după muncă și s-a trezit în Mallorca. Întâmplare cel puțin ciudată pentru un galez! Așa cum fac mulți dintre locuitorii Regatului Marii Britanii, și Alun Griffiths a ieșit după muncă la o bere. Numai că seara lui s-a terminat cumva excepțional. De la pubul din Țara Galilor s-a trezit direct în Palma de Mallorca. Era o zi de marți obișnuită pentru Alun. După orele de serviciu, tânărul s-a gândit să-și dea întâlnire cu câțiva prieteni la un pub din oraș. Printre discuțiile obișnuite a fost și cea legată de vacanțe, iar lui Alun i-a venit teribila idee de a întreba cine are curaj să plece chiar în acel moment undeva, potrivitClick.

Un câine intervine în bătaia dintre două pisici. Filmarea care face senzație pe internet. Nu e tocmai frumos să te iei la harță cu alți băieți, este mesajul unui filmuleț care stârneşte amuzament în lumea întreagă. Cel trimis la colț este un motănel gata să se încaiere cu un alt pisoi apărut în zonă. Ca să-și împiedice tovarășul să facă o imprudență, un câine extrem de simpatic îl apucă pe războinic de zgardă, cu botul, și îl ia pe sus. Astfel, a fost stârpită din fașă o potențială încăierare pisicească, potrivitStirile ProTv.