Duce berea la mese în pielea goală. Chelneriţa Shannon Kennedy (25 de ani) şi-a şocat clienţii din barul Lee’s Landing Docking, din Maryland, SUA, când a început să-i servească în pielea goală. Artista Jen Seidel i-a pictat recent pe corp un maiou şi pantaloni scurţi, care imită blugii. La prima vedere zici că e îmbrăcată. Însă, dacă te uiţi mai bine, îţi dai seama că e goală puşcă şi hainele ei sunt de fapt pictate. Bărbaţii o sorb din priviri când o văd. Însă sunt şi unii dezgustaţi, spunând că nu le place să mănânce când sunt serviţi de o ospătăriţă în pielea goală, potrivitClick.

faze tariFoto: Colaj foto

Tehnologia japoneză detectează angajaţii somnoroşi şi le pulverizează un jet de aer în cameră. Producătorul de aparate de aer condiţionat Daikin şi gigantul din zona electronicelor NEC pun la punct un sistem care foloseşte camere de luat vederi conectate la computerele angajaţilor. Când sistemul detectează stările de somnolenţă, acesta reduce temperatura din cameră. Conceptul a luat naştere în urma unui studiu care a urmărit care este cea mai eficientă metodă de a ţine persoanele atente şi în stare de veghe. Cercetătorii au dat câteva probleme matematice de rezolvat participanţilor în diferite condiţii, inclusiv sub temperaturi mai scăzute în cameră, intenisficarea luminozităţii şi eliberarea diferitelor arome în cameră, potrivitDescopera.

Firma „M**e PSD”, ideea unui român: Fac ce vreau cu banii mei. Un afacerist din Târgoviște, cu activitate în România și Anglia, a înființat în Regatul Unit o societate comercială pe care a denumit-o „M**i PSD", anunță gazetadambovitei.ro. Societatea va avea activitate și în România. Afaceristul și-a înregistrat societatea pe 9 august, precizând că este vorba despre un gest de protest, în favoarea libertății de exprimare. „Fac ce vreau cu banii mei", a declarat afaceristul, potrivitStiri Diaspora.

Două femei au renunțat la bărbații adevărați pentru a face sex cu fantome. Două femei susțin că au aventuri cu fantome și că au renunțat de tot la bărbații adevărați deoarece sunt mult mai complicați decât spiritele. Ele spus că sexul cu aceste fantome este chiar mult mai plăcut decât cu oamenii.„Noul meu iubit fantomă este foarte special: înâelept, stabil și blând. Nu sunt 100% sigură dacă este bărbat sau femeie, dar am descoperit adevărata dragoste”, a afirmat femeie în vârstă de 30 de ani pentru Daily Mail, potrivitUnica.

Suma primită de o femeie dezamăgită că nu și-a găsit marea iubire pe un site de matrimoniale. După ce a afla de agenția cu pricina, femeia a plătit 14.000 de euro pentru a accesa serviciile prin intermediul cărora să găsească bărbatul ideal. Directorul agenției i-a dat asigurări că sunt suficienți bărbați înstăriți care au apelat la aceleași servicii. Dezamăgită că nu și-a respectat promisiunea, femeia a dat în judecată agenția matrimonială, pe care o acuză de înșelăciune. Femeiea fost despăgubită cu 14.600 de euro, potrivitStirile ProTv.