Un pastor din SUA a fost mușcat de un șarpe, după ce a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe. Un pastor din Statele Unite ale Americii a fost mușcat de un șarpe pe care îl ținea în mână, în timpul unei predici, după ce a declarat că Iisus îl va salva. Înainte să fie mușcat de șarpe, bărbatul a declarat pentru Barcroft TV că a fost mușcat de șase ori. De notat este că și tatăl lui Cody, îngrijitor de șerpi, a murit după ce a fost mușcat de unul în 2014, potrivit Libertatea.

DiverseFoto: Colaj foto

Astronomii au descoperit un nou tip de planete care i-a intrigat prin particularitatea lor. Un tip neobişnuit de planete cu atmosferă asemănătoare stelelor a fost descoperit în studiile planetelor „ultrafierbinţi” care se găsesc la distanţe extrem de mici de stelele lor. Noile observaţii au fost realizate cu ajutorul telescoapelor spaţiale Hubble şi Spitzer şi au inclus analize asupra giganţilor gazoşi similari lui Jupiter. Totuşi, un nou studiu publicat recent de o echipă de cercetare care îl include pe astrofizicianul Michael Line, profesor la Arizona State University, propune o explicaţie - aceste planete bogate în substanţe gazoase au compoziţii care în esenţă sunt normale, conform aspectelor cunoscute ale formării planetelor, potrivit Descoperă.

Tricoul-branhie te ajută să respiri sub apă ca un pește. Jun Kamei de la Royal College of Art (RCA), Tokyo a creat, în colaborare cu laboratorul de design RCA-IIS, Amphibio – un echipament imprimat 3D care seamănă cu un tricou și care funcționează ca niște branhii gigante. Sistemul îi permite purtătorului să extragă oxigenul din apă și să-l respire. Kamei a creat sistemul după ce a studiat corpurile insectelor care se scufundă, potrivit Playtech.

Bătaie pentru reduceri, într-un magazin din Cluj. Oamenii au alergat ca la maraton. O serie de reduceri importante la un magazin cu produse de amenajare pentru casă și grădină din Cluj a creat vâlvă printre oameni, care s-au înghesuit pentru a ajunge primii la produsele introduse în ofertă. Când se deschid ușile magazinului, o mare de oameni aleargă spre rafturile pregătite pentru clienți cu produse la cele mai mici prețuri, potrivit știrileprotv.ro.

O polițistă „eroină” din Argentina a hrănit la piept un copil într-un spital, după ce a văzut că medicii nu-i dădeau de mâncare. O polițistă din Argentina a hrănit la piept un copil ”malnutrit și murdar” care a fost adus într-un spital, unde ea efectua o tură de pază. Ea a întrebat doctorii dacă are voie să țină și să hrănească copilul pentru că a acesta era înfometat, având în vedere că personalul spitalului nu i-a oferit de mâncare. Doctorii i-au acordat permisiunea și Ayala a îmbrățișat băiețelul, apoi l-a dus la sân și l-a hrănit, potrivit Libertatea.