Viitorul e aici! A fost creată prima jachetă din grafen. Cât costă aceasta. Un supermaterial din care pot fi realizate haine cu calităţi ce depăşesc cele prezente este grafenul. Compania Vollebak a realizat prima jachetă din acest material revoluţionar, singurul impediment fiind preţul extrem de mare al noului articol de îmbrăcăminte. După cum bine se ştie, grafenul este un strat de grosimea unui atom realizat din carbon şi este cel mai rezistent şi versatil material descoperit vreodată: extrem de flexibil şi foarte conductiv. Acum, din el poate fi realizată şi îmbrăcăminte, scrie Futurism, citată de Descoperă.

DiverseFoto: Colaj foto

De ce vom trăi într-o lume a adevăratelor extreme meteo. Temperaturile din ce în ce mai crescute din zona arctică au încetinit circulația curenților de aer, astfel că fronturile de presiune ridicată sau scăzută rămân blocate, iar vremea nu se mai poate regla singură. Blocajele curenților de aer vor duce la apariția unor extreme ale extremelor: zilele însorite se vor transforma în perioade caniculare, seceta în incendii de vegetație, iar ploile se vor transforma în inundații, potrivit Playtech.

Povestea unui bebeluș care a supraviețuit fără mâncare și apă, timp de două zile. Un copil în vârstă de un an a supraviețuit timp de două zile, fără apă și mâncare, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de mașină. Mama sa a fost ucisă, iar fratele de trei ani a fost găsit rătăcind pe un drum din orașul Camden, din statul american Arkansas, informează The Independent. Potrivit poliției din Arkansas, un băiețel de trei an identificat drept Kylen a fost găsit luni dimineața în timp ce rătăcea pe un drum din Camden, potrivit stirileprotv.ro.

Telescopul spaţial Hubble a suprins o imagine ce conţine 15.000 de galaxii. Telescopul spaţial Hubble funcţionează de aproape 30 de ani, recent a reuşit să surprindă 15.000 de galaxii într-o singură imagine. Telescopul a putut suprinde un număr mare de galaxii la un loc deoarece a utilizat lumina UV şi alte telescoape aflate la sol sau în spaţiu. Conform Live Science, cu ajutorul acestor informaţii, Hubble a reuşit să compună cea mai detaliată imagine a universului din jurul nostru, potrivit Descoperă.

Când e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume. Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar câteva luni distanță de primul său zbor. Stratolaunch reprezintă viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergură mai mare decât un teren de fotbal și este echipat cu două cabine de pilotaj, 28 de roți și șase motoare. În cele din urmă, acesta va fi folosit pentru a transporta rachete cu sateliți sau chiar un avion cu echipaj în atmosfera superioară a Pământului. Paul Allen spune că avionul va avea primul zbor în toamnă, potrivit Playtech.

O tânără s-a despărțit de logodnic cu o săptămână înainte de nuntă dupa ce a aflat că se uită... la filme pentru adulți. O tânără de 21 de ani și-a anulat propria nunta, fiind uimită și “dezgustată”, după ce i-a aflat secretul logodnicului ei. Claire Dalton a dezvaluit că ea a anulat evenimentul cu o săptămână înainte de nuntă, după ce a descoperit că logodnicul ei se uita la filme pentru adulți, conform The Sun Se pare că barbatul a ținut secret acest aspect timp de patru ani, cât a durat relația celor doi. Din cauza șocului avut, tânăra a anulat nunta, deși au plănuit organizarea evenimentului timp de 6 luni, potrivit știrileprotv.ro.