Polițistul Berbeceanu îl ironizează pe Dragnea și tentativa de asasinare a liderului PSD. ”Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită. Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran. Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare..”, a scris Berbeceanu pe Facebook., potrivit stirileprotv.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Prima fermă plutitoare va fi inaugurată anul acesta. Ce are special. Compania olandeză Beladon lucrează la construirea primei ferme plutitoare din lume. Aceasta a construit clădirea în mijlocul portului Merwehaven din Rotterdam, unde vor fi crescute 40 vaci Meuse-Rhine-Issel. O altă chestiune interesantă legată de această fermă este că procesul de mulgere nu va fi unul obișnuit. Sarcina îndeplinită altă dată de oameni va fi preluată acum de roboți, potrivit Playtech.

În Australia, inculpaţii care refuză să îşi deblocheze telefoanele riscă până la 10 ani de închisoare. Companiile care au o prezenţă oficială în Australia ar fi astfel obligate prin lege să ofere asistenţă tehnică pentru accesul informaţiilor criptate, prin oricare dintre metodele posibile. În cazul în care există chei de decriptare, acestea ar trebui predate, în timp ce comunicaţiile realizate pe dispozitivul respectiv prin metode necriptate ar putea fi accesate folosind istoricul păstrat de operatorii telecom, potrivit Descoperă.

Femeie bătută de săteni și obligată să defileze goală prin sat. O femeie din India a fost bătută de un grup de bărbați, fiind forțată să se dezbrace complet și să defileze prin oraș, pe motiv că ar fi ucis un tânăr de 19 ani. După ce trupul unui tânăr de 19 ani a fost descoperit, luni, în apropierea liniilor de cale ferată, în orășelul Bihiyar din statul indian Bihar, un grupă de bărbați din satul victimei a mers oraș și, în loc să alerteze autoritățile, au pătruns în locuința unei femei, pe care au incendiat-o, potrivit stirileprotv.ro.

Furtuna de pe Marte a trecut, dar greul pentru NASA abia acum începe. Furtuna de nisip care a pus stăpânire pe planeta Marte, la sfârșitul lunii mai, se apropie de sfârșit, însă problemele cercetătorilor NASA abia acum încep. Furtuna a adus cu sine cantități de praf care nu au mai fost detectate până în prezent de instrumentele de pe planetă și a întunecat cerul suficient ca roverul Opportunity – aflat în misiune de 14 ani – să fie oprit. Din 10 iunie roverul a fost trimis la hibernare, până când se ivește ocazia să-și încarce bateriile de la bord, potrivit Playtech.