​Oraşul din România unde se montează ghirlande de Crăciun, în septembrie, când afară sunt 30 de grade Celsius. Ghirlandele festive de Crăciun au început să fie montate în Bârlad deşi afară sunt aproape 30 de grade şi vara abia s-a sfârşit. Reprezentanţii municipalităţii susţin că este o situaţie normală, deoarece un singur muncitor trebuie să se ocupe de întreg oraşul, transmite corespondentul Mediafax. Reprezentanţii Primăriei Bârlad, din judeţul Vaslui, au declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, că muncitorii au început deja montarea luminilor festive în oraş încă de la final de vară, deoarece compania care se ocupă de acest aspect nu are experienţă şi nici foarte mulţi oameni disponibili, potrivitDescopera.

faze tari Foto: Colaj foto

Un şofer român a dărâmat un balcon în timp ce întorcea TIR-ul, în Italia. Ce a făcut apoi. Potrivit ziarului local La Provincia, un şofer român de TIR a vrut să întoarcă camionul pe o stradă îngustă din oraşul Cremona în cursul dimineţii de vineri. Manevra nu i-a reuşit însă complet, TIR-ul smulgând pur şi simplu balconul de la etajul 1 unei locuinţe, care a căzut pe asfalt şi s-a făcut praf. Când a realizat ce s-a întâmplat, şoferul a fugit rapid de la locul incidentului. A fost oprit însă de o patrulă a poliţiei locale, potrivitStirile ProTv.

Cele mai demente recorduri din 2018. În ediţia din 2018, Guinness vine cu bunicuţe care fac acrobaţii la 80 de ani, cu cea mai bătrână DJ din lume şi evident cu cel mai tare măcelar, John Crowe din Irlanda, care a făcut 78 de cârnaţi pe un singur maţ. Şi în anul acesta neamţul Rolf Buchholz îşi menţine poziţia de cel mai modificat om al planetei cu o colecţie de 516 piercinguri, implanturi şi tatuaje. Acrobatul amator Ryan Luney a făcut 14 salturi pe spate şi a scuipat flăcări în timpul acrobaţiei pentru a-şi asigura un titlu în noua ediţie a cărţii recordurilor. Josh Horton a combinat echilibristica cu ora de muzică şi a plimbat ore în şir o chitară fixată de frunte, potrivitClick.

Un bărbat a jucat la ruletă 3.000 de euro falși, în Suceava. Cum l-a păcălit pe crupier. Întâmplarea s-a petrecut la data de 22 august, dar totul s-a aflat abia acum. La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de Politie Burdujeni. Angajatul cazinoului a declarat că a introdus anticipat credit la aparatul tip ruletă unui client, care la final a achitat cu suma de 3000 euro, respectiv 15 bancnote în cupiură de 200 euro. După plecarea acestuia a realizat că bancnotele sunt înscrisuri ,,suvenir', întrucât nu prezentau elemente de siguranță și nici serie și număr, potrivitLibertatea.

Foarte tare! S-a inventat curăţătoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se află „curăţătoria automată pentru celulare” creată de compania Richmond & Finch. Cele două perii rotative zac nemişcate până când un senzor de proximitate le dă semnalul că un telefon a fost apropiat de firele pufoase. În acel moment încep să se rotească cu viteză şi în mai puţin de 10 secunde telefonul este lucios, de parcă abia a fost scos din cutie. Aparatul va costa între 90 şi 200 de dolari şi va putea fi întâlnit în mall-uri, hoteluri sau clădiri de birouri, potrivitClick.