​Nunta unei prințese saudite la Paris s-a transformat într-un dezastru.Prințesa Ameera Al-Taweel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu un miliardar saudit, Khalifa bin Butti al-Muhairi, în cadrul unei ceremonii discrete, dar opulente, care a avut loc în capitala Franței. Invitații au fost obligați să semneze contracte de confidențialitate și nu au avut voie să facă fotografii sau să înregistreze clipuri video. Nunta a fost umbrită însă de o situație neplăcută. O prințesă saudită, cel mai probabil mireasa însăși, a fost jefuită de bijuterii în valoare de 1 milion de euro, în timp ce era cazată la hotelul Ritz din Paris, potrivitDigi24.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum a fost prins un criminal de 90 de ani cu ajutorul unei brăţări de fitness de la Fitbit. Conform presei din Statele Unite ale Americii, un bărbat de 90 de ani a decis să-şi viziteze fiica vitregă care locuia în San Jose, California. Fiind un tip galant, a adus cu el şi o pizza, pentru a se bucura de o masă în familie. Vizita nu a durat foarte mult, iar bărbatul a plecat înapoi acasă, la scurtă vreme după ce a ajuns. În mod curios, femeia a fost descoperită moartă, câteva zile mai târziu, prezentând multiple laceraţii în zona gâtului. Poliţia care a investigat cazul a decis să se folosească atât de camerele de supraveghere de pe strada pe care locuia femeia, cât şi de datele înregistrate pe dispozitivul purtabil pe care ea îl avea la încheietură, o brăţară inteligentă de fitness Fitbit Alta, potrivitAdevarul.

Un desen vechi de 2.200 de ani din Roma antică ilustrează un servitor care poate părea ciudat astăzi.Un bărbat nud care ţine un ulcior cu vin este una dintre multele figuri de pe un perete vechi de peste două milenii dintr-un mormânt recent descoperit din Italia. Descoperirea a avut loc în oraşul antic Cumae aflat la 25 de kilometri de Napoli, iar stilul era surprinzător de „retro” la vremea când a fost realizat, fiind la modă cu 100-200 de ani înainte. Deşi, pentru standardele de astăzi, omul dezbrăcat ar părea ciudat, acesta nu era cazul atunci când zidul a fost pictat. În perioada romană, nuditatea era văzută ca starea naturală a lucrurilor. Cumae e una dintre cele mai vechi aşezări antice din regiune, fiind fondat de grecii antici în a doua jumătate a secolului al VIII-lea î.e.n, potrivitDescopera.

Casă de piatră? Asta da căsnicie trainică dacă mireasa are rochie din saci de ciment. Este cea mai ingenioasă, creativă, interesantă şi ecologică rochie de mireasă purtată vreodată la o cununie! Tan Lili, de 28 de ani, dintr-un sătuc din provincia chineză Gansu şi-a renovat casa împreună cu soţul ei şi au folosit 40 de saci de ciment. La finalul lucrărilor, când făcea curăţenie pe şantier, femeia din Longnan a avut o idee nemaiîntâlnită. A strâns sacii şi i-a transformat într-o rochie de mireasă inedită, potrivitClick.

Motivul pentru care credincioșii își duc animalele la biserică.Credincioşii din Lima obişnuiesc în această perioadă să îşi ducă animalele de companie la biserică. Fac acest lucru în preajma sărbătorii Sfântului Francisc de Assisi pentru ca necuvântătoarele să fie binecuvântate. Un preot i-a stropit cu apă sfinţită pe căţeii ţinuţi în braţe. Cei obişnuiţi cu acest ritual au aşteptat cuminţi să fie atinşi de picăturile de apă şi să se reîntoarcă la plimbare. Alţii au lătrat şi s-au agitat, speriaţi de zgomot şi de mulţime. Nu doar câinii au primit binecuvântarea. Un bărbat şi-a dus cocoşul la biserică. Credincioşii sunt convinşi că binecuvântarea le apără animalele de boli, potrivitStirile ProTv.