S-a îngropat de viu pentru că voia să devină zeu, dar l-a scos poliţia că altfel murea.Deeraj Kharol este considerat un om sfânt în comunitatea de indieni tantrici din satul Karocho ka Kheda, din Rajasthan. După ce a petrecut mai mulţi ani în apropierea templului, Kharol a considerat că a păşit pe o nouă treaptă spiritual-existenţială. Aşa că şi-a pregătit „învierea ca Zeu”. El a organizat o precesiune de tip „samadhi” (înviere sau resuscitare miraculoasă). A pus mâna pe lopată şi şi-a săpat singur groapa. Sătenii au venit să acopere groapa cu pământ şi flori şi în loc să plece de lângă mormânt au rămas la căpătâiul lui Deeraj aşteptând miracolul. Au zăbovit timp de opt ore şi au înălţat rugăciuni pentru zeul care avea să îi protejeze după ce învingea moartea, potrivitClick.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum a ajuns o româncă să primească daune morale de 10.000 de euro din cauza unei stewardese. Decizia este definitivă și a fost luată în 8 octombrie, de Tribunalul București. Acuzațiile au fost atât de clare încât instanța a dat o soluție la primul termen de judecată. Judecătorii de la Tribunalul București au stabilit că una dintre stewardesele zborului Blue Air Roma – București, din 12 februarie 2017, a vărsat, din greșeală, apă fierbite pe Nicoleta Adela Grigoriu. În afara celor 46.500 de lei, Blue Air trebuie să îi mai plătească pasagerei opărite 8.222,56, bani pe care ea i-a dat avocatului pentru procesul de la Judecătorie și de la Tribunal, dar și 2.000 de lei pentru taxa de timbru achitată, potrivitLibertatea.

Raton dus la poliție după ce a intrat într-un restaurant din Tokyo.Apariţia unui raton extrem de simpatic a provocat agitaţie în centrul capitalei japoneze, Tokyo. După ce l-au filmat şi fotografiat cu telefoanele mobile, câţiva dintre martori au încercat să ajute echipa venită să îl prindă pe micul fugar. Acesta nu s-a dat dus cu uşurinţă din ascunzişul confortabil, între câteva crengi de copac. A stat acolo câteva ore, după care s-a aventurat într-o vizită la un restaurant din apropiere, potrivitStirile ProTv.

Descoperire mai puţin obişnuită în Italia: un copil ''vampir'' îngropat acum mai bine de 1.500 de ani. ''Este extrem de ciudat şi sinistru''.Un mormânt vechi de 1.550 de ani al unui „vampir” cu o piatră pusă în gura sa a fost descoperit în cimitirul antic din Lugnano, Italia. Cel mai probabil însă, copilul a murit de malarie. Cei care au îngropat copilul, care probabil a murit de malarie, au folosit o piatră pentru a-l preveni (sau a o preveni - sexul copilului nu e cunoscut) să se ridice din mormânt şi să răspândească boala şi altora, a precizat echipa de cercetători într-un comunicat emis pe 12 octombrie de Universitatea din Arizona. „Nu am văzut nimic asemănător. Este extrem de ciudat şi sinistru”, a precizat David Soren, profesor de antropologie la Universitatea din Arziona, care a supervizat excavaţiile de la cimitir din 1987. „Local, copilul a fost numit Vampirul din Lugnano”, a adăugat acesta, potrivitDescopera.

Mâţa clarvăzătoare a prezis dacă Meghan Markle naşte fetiţă sau băieţel. Mâţa clarvăzătoare Phoenix a prezis care va fi sexul bebeluşului pe care Meghan Fox (37 de ani) i-l va dărui prinţului Harry (34 de ani), la primăvară. Lorraine Kelly, de 58 de ani, gazda emisiunii, i-a oferit pisicii două boluri cu mâncare, unul roz şi unul albastru, pentru a face predicţia. Şi pentru că felina a ales să mănânce din bolul roz, s-a tras concluzia că a prezis că Meghan va aduce pe lume o fetiţă. Meghan Markle şi prinţul Harry aşteaptă primul copil care va veni pe lume în primăvara anului 2019. Palatul Kensington a dat marea veste oficial. Ducele şi ducesa de Sussex se află în prezent în primul lor turneu regeal, potrivitClick.