Premierul Viorica Dăncilă a fost încă o dată ținta glumelor, de această dată la nivel internațional, pe canalul de televiziune francez ARTE.

Viorica DancilaFoto: Colaj foto

Producătorii emisiunii o prezintă pe Viorica Dancilă ale cărei apariții și acțiuni sunt dictate din spate de Liviu Dragnea, condamnat în 2015 pentru fraudă.

Totodată, francezii de la ARTE pun accentul pe idea că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se folosește de orice mijloace pentru a scăpa de urmărirea penală. Unul dintre acestea este chiar proiectul susținut de Vioricăi Dăncilă pentru interzicerea supravegherii video și a ascultării telefoanelor.

“Sunt nemulțumită că țara mea se află sub supraveghere și că sunt tratată ca o hoață. Eu sunt un om onest. Dacă aș fi o mincinoasă aș avea o mustață”

Nu în ultimul rând, se amintește faptul că micile manevre făcute de Viorica și de PSD au fost criticate de numeroși magistrați și manifestanți și de un department de stat American.

În final, moderatorul o compară pe Viorica Dăncilă cu o colombină- personaj feminine din comedia bufa italiană, care purta, ca și arlechinul, costum pestriț.