1. Dan Diaconescu si-a luat vila la Miami Beach. Proprietar al unui adevarat parc auto de lux, al unei vile la Cannes si a unei case in Primaverii, bossul de la OTV a "atentat", recent, la contul din banca, estimat la peste 20 de milioane de euro, pentru a-si face inca un cadou: a cumparat o vila de un milion de dolari in Statele Unite ale Americii, cu vedere spre plaja, scrie Cancan.

2. In SUA, un cersetor face 6.000 $ pe luna. Corespondentii ziarului Libertatea va prezinta azi castigurile cersetorilor romani imprastiati pe mapamond. America ramane taramul fagaduintei si pentru cersetori, dar nici in Europa acestia nu o duc rau castigand sume frumusele. Daca in Anglia pot castiga 1.400 de euro in Romania nu primesc mai mult de 250 de euro pe luna.

3. Studentele frantuzoaice au un second job: prostitutia. Doua carti aparute recent in Franta au provocat un scandal imens in randul opiniei publice, determinand chiar guvernul sa-si faca autocritica din lipsa de reactie fata de situatia dezvaluita in ele. Cartile abordeaza un subiect mai putin cunoscut si deranjant, prostitutia in randul studentelor, scrie Gandul.

4. Politia Romana a scos un calendar cu politiste fierbinti! Si poltistii sunt oameni. Cel putin asa a vrut sa demonstreze Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor Prolex, prin tiparirea unui calendar cu tenta... sexy, scrie Romantica.

5. Castigatorul celor 9,3 milioane euro de la 6/49 a fost rapit de partener. Marele castigator al premiului-record de la 6/49 ascunde in trecutul sau o poveste senzationala, pe care reporterii Cancan o dezvaluie, incepand de azi, in exclusivitate. Unul din asociatii omului de afaceri turc, un cetatean moldovean, a trimis un grup de "baieti rai" care l-au rapit si l-au sechestrat incercand sa-l intimideze!

6. Armata rusa isi schimba lookul. Ministerul rus al Apararii a angajat un designer faimos, Valentin Iudaskin, care a creat noile uniforme ale militarilor. In plus, ministrul Anatoli Serdiukov a dat ordin ca intreg corpul superior al ofiterilor sa dea burta jos, scrie Adevarul.

7. Cheeky Girls - fiasco vestimentar. Vestimentatia dezastruoasa, aleasa de Cheeky Girls pentru afisarea la un eveniment caritabil pentru protectia mediului, a reusit sa impresioneze invitatii. Tabloidele engleze le-au luat iar in vizor pe gemenele care nu au mai scos niciun hit de la debutul cu Touch My Bum, etichetandu-le drept cele mai prost imbracate vedete, scrie Click.

8. Bust de cartea recordurilor. Sabrina Sabrok este o argentinianca blonda care uimeste cu marimea bustului ei proaspat intrat in Cartea Recordurilor. Sabrina are si un iubit pe masura, detinatorul celui mai mare penis din lume, Nando Rico, al carui organ sexual masoara in stare flasca nu mai putin de 25 de centimetri, scrie Libertatea.

9. Militarii ONU au vandalizat picturile rupestre din Sahara. Mai multe desene rupestre preistorice din Sahara, datand din urma cu aproximativ 6000 de ani, au fost vandalizate tocmai de trupele ONU trimise in regiune pentru a mentine pacea. Unii s-au semnat, altii au desenat ori au mazgalit desene vechi, scrie Gandul.

10. Consiliera porno. Laura Pye este cel mai tanar consilier local din Marea Britanie si a castigat alegerile anul trecut, la varsta de 18 ani, cu promisiunea ca va demonstra ca nu toti adolescentii sunt iresponsabili si se imbata. Acum insa, nu numai ca are obiceiul sa se imbete in fiecare week-end, dar Laura isi pierde controlul si se dezbraca, se lasa fotografiata si posteaza apoi imaginile sexy pe site-uri ca Facebook si Myspace, scrie Cancan.