Bacșișul uriaș lăsat de un vlogger unei chelnerițe din S.U.A, după ce a comandat doar 2 sticle de apă.Un tânăr vlogger din Carolina de Nord a făcut o surpriză de proporţii unei chelneriţe dintr-un restaurant de mici dimenisuni. Mr. Beast este foarte cunoscut pe Youtube, contul său fiind apreciat de aproximativ 9 milioane de utilizatori. Surpriza pe care acesta a făcut-o unei angajate a fost lăsarea unui bacşis de 10.000 de dolari pentru o comandă care nu valora mai mult de 10$. Patronul restaurantului, pe numele său Bret Olivario, a fost impresionat de gestul tânărului vlogger şi este conştient că asemenea lucru se poate întâmpla doar o dată în viaţă. El a menţionat că femeia care l-a servit pe Mr. Beast a păstrat cea mai mare parte din suma primită, restul de bani fiind împărţiţi între angajaţii restaurantului, potrivit Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Roboții sexuali care au ieșit la „agățat” pe Tinder și au avut succes.A fost organizat un experiment prin care s-a dorit să se vadă câte persoane s-ar simți atrase de un robot cu inteligență artificială pe Tinder. Rezultatul a fost surprinzător: aproape 100 de bărbați s-au arătat interesați de “femeia” robot. Dacă obișnuiești să folosești aplicația de dating Tinder, e bine să ai în vedere acest experiment pus în scenă de un regizor pe nume Jimmy Meihel. Pentru că tot au devenit roboții sexuali subiect de discuții în ultimii ani, regizorul a vrut să vadă câte persoane ar fi interesate de o relație cu un robot care imită perfect aspectul unei femei tinere atrăgătoare, scriePlaytech.

Un buzoian a fost amendat de peste 400 de ori, din greșeală! După șapte ani a descoperit adevărul.Un șofer din Buzău a ajuns să fie dator vândut la stat, după ce a primit amenzi de peste 50.000 de lei, pentru neplata rovinietei, începând din 2010, timp de șapte ani. Omul și-a dat seama că ceva era în neregulă deoarece în procesul verbal de sancțiune figura autoturismul său, Dacia 1300, pe care nu-l mai scosese din curte de mai multe luni. Abia după șapte ani, a reușit să afle că a fost sancționat din cauza unui șofer care circula cu același număr de înmatriculare, potrivit Libertatea.

Cererea în căsătorie devenită virală. “A fost un noroc incredibil”. Un fotograf din Michigan care căuta să imortalizeze peisajele de o frumusețe amețitoare în parcul național Yosemite, a surprins de la mare distanță și cu obiectiv puternic o cerere în căsătorie. Pe o stâncă, în lumina palidă a asfințitului, băiatul sprijinit într-un genunchi, ține mâna iubitei. “A fost un noroc incredibil. Nu am avut prea mult la dispoziție dar am apăsat la timp pe declanșator”, povestește Matthew Dippel, potrivitStirile ProTv.

Au plecat în concediu cu soţiile de plastic.65 de americani de toate vârstele şi-au luat soţiile din plastic şi au plecat în concediu în Austin, Texas. Ei au închiriat 15 camere pentru a organiza cea mai mare convenţie a iubitorilor de păpuşi sexuale din lume. Rezervările sunt făcute în camere duble sau apartamente cu patru camere, în care vor sta câte un om şi o păpuşă, iar angajaţii hotelului au fost instruiţi să discute cu jucăriile sexuale ca şi cum ar fi oameni vii. Ideea de a organiza o „întâlnire a nevestelor de plastic” i-a aparţinut lui Brick Dollbanger, un american de 60 de ani care foloseşte păpuşi sexuale de mai bine de 10 ani, potrivitClick.