Baie în mare, la final de octombrie. Imaginile surprinse pe o plajă din Constanța. Vremea neobișnuit de caldă din weekend a atras numeroși turiști la malul mării, iar câteva fete chiar au avut curajul de a face o baie. Imaginile surprinse pe o plajă din Constanța arată că oamenii au intrat în apă chiar dacă nu are mai mult de 15 grade Celsius. Meteorologii spun că temperaturile vor continua să crească în perioada următoare, potrivit stirileprotv.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Viral. Doi comentatori ungari au uitat microfonul deschis într-o pauză a meciului Federer-Copil. O înregistrare făcută în timpul finalei de tenis de la Basel dintre Roger Federer și Marius Copil a ajuns virală în Ungaria. Într-una din pauze, comentatorii canalului Sport2 din Ungaria au uitat microfonul deschis. Camera tocmai arăta loja jucătorului român, unde era prezentă o tânără, iar comentatorii au fost auziți comentând între ei: - Silicoane. - Pfffff. - Auzi, e la fel de slab ca la Simona. - Minuni românești?..., potrivitDigi24.

Proiectul românesc SF care transformă orice suprafață banală în una inteligentă. Un startup fondat de câțiva tineri din Brașov îți arată cum automatizarea, realitatea virtuală sau augmentată sunt noile coordonate în funcție de care lumea va evolua. Startup-ul lor transformă orice suprafață în una inteligentă, cu ajutorul realității augmentate. Proiectul poartă numele de Lampix și reușește să facă aceste lucruri stând deasupra suprafeței dorite, prin proiecție și computer vision, potrivit Playtech.

Mişcarea #Metoo a dus la crearea unui nou tip angajat la Hollywood: coordonatorul de intimitate pentru scenele erotice. Postul de televiziune HBO a angajat un "coordonator de intimitate", pentru scenele cu conotaţii sexuale, iniţiativa fiind parte a unui proiect de protejare a actorilor de hărţuire şi abuz, potrivit huffingtonpost.com. Actriţa Emily Meade, care joacă rolul unei prostituate devenite star porno în serialul "The Deuce", se află la originea acestei modificări, după ce le-a cerut creatorilor şi producătorilor show-ului TV să angajeze "un avocat strict pentru scenele sexuale" pe platoul de filmare, potrivit Descoperă.

Un camion cu bere s-a răsturnat. Ipostazele în care au fost surprinși mai mulți bărbați. Tentaţia a fost prea mare pentru martorii unui accident din Republica Dominicană, în care a fost implicat un camion plin cu navete de bere. Mastodontul a ajuns într-un şanţ după ce a lovit două maşini. În preajmă s-a răspândit rapid informaţia că la bord se aflau numeroase navete cu bere. Aşa că zeci de bărbaţi au luat cu asalt camionul şi şi-au împărţit cu generozitate mare parte din încărcătură, potrivit stirileprotv.ro.

Lichenii ar putea avea efecte asemănătoare cu cele ale canabisului. Cercetătorii au descoperit că un tip de muşchi ar putea avea efecte similare cu cele ale canabisului. Momentan sunt analizate efectele muşchiului pentru tratarea crampelor, ameţelii şi bolilor inflamatorii, şansele consumului abuziv fiind mai mici. Cercetătorii elveţieni ai Universităţii din Berna analizează efectele chimicalei perrottetinene, ce are o structură asemănătoare cu cea a tetrahidrocanabinol (THC). Conform Independent, perrottetinene este produs doar de un grup de licheni cunoscuţi cu denumirea de radula. Planta se găseşte, în mod natural doar în Japonia, Noua Zeelandă şi Costa Rica, afirmă cercetătorii., potrivit Descoperă.