Restaurantul în care clienţii se bucură de ultima masă. Care sunt preferinţele celor mai infami criminali.n cartierul roşu Kabukichi, Shinjuku din Tokyo, Chim↑Pom, un colectiv artistic japonez, a deschis un restaurant în care sunt servite ultimele mese ale criminalilor în serie faimoşi. Restaurantul Ningen (Restaurantul Uman) va fi deschis până duminică, 28 octombrie şi oferă meniurile cerute de criminali celebri, precum Gary Mark Gilmore, care au consumat produsele preferate înainte să fie executaţi. Gilmore, un criminal în serie, a fost condamnat pentru numeroase infracţiuni, dar şi pentru două CRIME, comise în Utah. Cazul său a căpătat notorietate după ce acesta a cerut pedeapsa cu moartea. Pentru ultima sa masă, Gilmore a ales un hamburger, piure, un ou fiert şi mai multe shot-uri de whiskey Jack Daniels, potrivitDescopera.

faze tariFoto: Colaj foto

Un fotbalist s-a deghizat în arab care plasează bombe, de Halloween. Ce a urmat.Contul de Twitter al clubului bavarez a postat o fotografie cu jucătorii echipei care au sărbători miercuri Halloween-ul, Rafinha apărând în poza respectivă îmbrăcat într-un costum pe care îl poartă în mod tradiţional şeicii arabi. Fotbalistul brazilian, care avea o mustaţă falsă şi ochelari negri la ochi, ţinea în braţe un colet cu o etichetă roşie pe care scria “Vorsicht” (Atenţie), ca şi cum ar fi fost vorba de o bombă. Costumul a provocat un val de proteste pe reţelele de socializare, iar clubul Bayern a îndepărtat ulterior fotografia de pe contul său, postând în locul acesteia scuzele jucătorului. “Halloween-ul este o sărbătoare care generează frică, cu costume exagerate. Nu a fost intenţia mea să irit sau să rănesc sentimentele cuiva cu deghizarea mea”, a scris Rafinha potrivitStirile ProTv.

Hoţul de biciclete prins şi filmat chiar de proprietarul căruia îi tăia lanţul: „E a ta bicicleta?“. „Da!“. „Păi cheia-i la mine, cum e a ta?“Un filmuleţ postat pe pagina de Facebook „Eşti din Iaşi" arată momentul în care un hoţ de biciclete este surprins în flagrant delict chiar de către proprietarul bicicletei pe care încerca s-o fure. Proprietarul l-a filmat pe hoţ în acţiune fără ca acesta să-şi dea seama. Ba chiar l-a lăsat să termine de tăiat lanţul de securitate, acţiune pe care hoţul a rezolvat-o în mai puţin de un minut. Când a luat bicicleta de coarne gata să pornească la drum, hoţul a dat nas în nas cu bărbatul care-l filma. Filmul se încheie după ultima replică a proprietarului, care închide telefonul şi pare că se pregăteşte să-şi recupereze bicicleta, potrivitAdevarul.

Un politist din Londra a prins o romanca cersind cu acordeonul, pe strada! Ceea ce a urmat depaseste orice imaginatie.Baratul din imagine este un politist din Londra, dar este irlandez la origine, iar putini dintre noi stim, Irlanda este o tara unde pe langa cimpoi se mai canta destul de mult si la acordeon. Asa ca politistul nostru care cel mai probabil era in afara programului a tinut sa dea o reprezentatie la acordeon atunci cand a vazut-o pe romanca noastra chinuindu-se cu el pe o vreme ploioasa. Cand s-a apropiat de ea femeia a crezut ca urmeaza sa fie amendata sau alungata din locul unde cersea, dar desi nu intelegea aproape deloc enegleza a avut parte de o surpriza atunci cand politistul i-a cerut acordeonul ca sa cante la el, scrieCiao.

La bordelul ăsta, flirtezi cu roboţele, le faci cadouri timp de un an şi abia apoi ai voie să le dezvirginezi.emenţă totală! În West Wollywood, California, se va deschide cel mai mare complex turistic dedicat amatorilor de sex cibernetic. Super-bordelul care va conţine vile tematice, piscine, parcuri dedicate, camere senzoriale şi va fi deservit exclusiv de maşinării sexuale este parte dintr-un proiect mai amplu creat de Unicole Unicron, directorul executiv de la Eve’s Robot Dreams. Amatorii de sex virtual vor începe să-şi curteze iubitele roboţele pe reţelele de socializare şi abia apoi vor putea devenit intimi cu ele, scrieClick.