​Anna este antrenoare de yoga pentru perverşii care vor «bătăiţă» în stil sado-maso.Elevii ei de la sala de gimnastică din Sydney, Australia, nici nu ştiu cum să o numească pe Anna: unii îi spun „stăpână”, iar alţii „antrenoare”. Şi asta pentru că Anna, în vârstă de 39 de ani, originară din Noua Zeelandă, este antrenoare de yoga pentru perverşii care vor să facă yoga în stil sado-maso. Anna povesteşte că „nimeni nu scapă nebiciuit” pentru că bătaia cu biciuşca sau cu funia face parte din antrenamentul de relaxare. Ea a început să combine exerciţiile de yoga cu practicile de tip BDSM în urmă cu patru ani. De atunci şi până în prezent, sala ei de gimnastică din centrul oraşului australian Sydney s-a umplut de elevi. Majoritatea celor care vin aici se dezbracă în pielea goală, cer să fie legaţi, “torturaţi” şi chinuiţi, scrieClick.

faze tariFoto: Colaj foto

I-a furat iubitei cardul și i-a plătit amantei o vacanță la Paris. Cum s-a răzbunat aceasta.Înainte să se despartă, Michael Fehsenfeld i-a spus iubitei sale Angel Exford la o întâlnire că și-a pierdut portofelul și a rugat-o să plătească ea cu cardul consumația. După aceea, acesta i-a furat datele pentru a achita cheltuielile pentru o vacanță la Paris cu o altă femeie, scrie Daily Mail citat deStirile ProTv. După aceea, a blocat-o pe femeie pe rețelele de socializare, moment în care femeia a descoperit că au început să-i dispară bani din cont. Verificându-și tranzacțiile, a descoperit că de pe cardul ei fuseseră plătite flori, camere de hotel și bilete de avion spre Paris. Astfel, Angel Exford a realizat că iubitul ei profită de banii acesteia, motiv pentru care a decis să se răzbune: a aflat când urma să plece la Paris și a apărut la aeroport cu poliția, pregătită să-l aresteze.

„Valiza mea“, parodie muzicală marca Starea Naţiei în care Dragnea deplânge pierderea: „Nu credeam că după Firea/Şi tu mă vei trăda“.Echipa emisiunii „Starea Naţiei“, difuzată de Prima TV, a lansat o nouă parodie muzicală, „Valiza mea“, care vizează #TeleormanLeaks. În ediţia de marţi a emisiunii prezentate de Dragoş Pătraru a fost difuzată o parodie muzicală în care liderul Liviu Dragnea suferă după valiza cu documente din interiorul Tel Drum găsită de un locuitor din Teleorman şi ajunsă în posesia jurnaliştilor de la Rise Project. În parodia „Valiza mea“, după piesa „Frumoasa mea“ a lui Marcel Pavel, echipa „Starea Naţiei“ a făcut trimiteri şi la situaţia tensionată dintre liderul PSD şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dar şi la excluderile recente din partid ale lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, dar şi la „complicaţiile“ de la TelDrum, potrivitAdevarul.

Hacker la 14 ani. Adolescent anchetat pentru că a spart contul de Facebook al unui prieten.Un adolescent de 14 ani din Vâlcea este anchetat de DIICOT după ce a spart conturile de socializare ale unui prieten, în urma unor șicane. Cearta nu s-a oprit aici și tânărul a cerut bani pentru a nu publica fotografii compromițătoare. Acum este inculpat într-un dosar în care este acuzat de acces ilegal la sisteme informatice și șantaj. Tânărul hacker a învățat la școala gimnazială din comuna Berislăvesti până în clasa a VIII-a. Informatica a studiat-o însă singur pentru că, spun dascălii, la clasă a făcut doar un Opțional, cu un profesor care nu era de specialitate, scrieDigi24.

Fotografiile unui episod istoric pe care România a vrut să-l uite. 20 de imagini interzise în comunism şi recuperate miraculos.Soldaţi români zâmbesc de pe un Panzer nemţesc; Mareşalul Antonescu inspectează, sever, trupele române şi germane la Cherci; Regele Mihai I al României, la 22 de ani, cu ochelari de soare, vizitează câmpurile de bătaie de la Sevastopol; Un tun anti-tanc românesc este pregătit să atace armata sovietică în Odesa. Sunt doar câteva fotografii unice dintr-un album interzis în perioada comunistă, care spun o poveste pe care România a vrut s-o uite. Albumul „Basarabia, Ucraina, Crimeia”, care a fost tipărit, în limba română, la tipografia Erich Zander din Berlin, în 1944, şi care prezintă Campania din Est a Armatei Române (1941-1944), nu trebuia să existe, scrieAdevarul.