Fetele astea sexy au fost bărbaţi. Deşi nu vă vine să credeţi, aceste fete s-au născut bărbaţi. Una dintre ele este Victoria Guardiola, de 27 de ani, din Castellon, Spania. Când a venit pe lume se numea Victor şi a început tratamentele hormonale pentru a se transforma în femeie la vârsta de 17 ani. Pentru că toate procedurile şi operaţiile estetice l-au costat 16.000 de euro, a început să facă prostituţie, ca să adune această sumă uriaşă. Sofie Vissa, de 27 de ani, din SUA, a fost de asemenea bărbat. Ea a devenit cunoscută după ce a despărţit-o pe Jennifer Lopez de mult mai tânărul ei iubit, Casper Smart. JLo a luat foc când a aflat că acesta a înşelat-o cu trannsexualul timp de câteva luni potrivit Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Trump, comparat cu un penis. De ce Apple e „vinovatul”. La fel ca Google sau Apple, Google Assistant și Siri își trag informațiile oferite dintr-o varietate semnificativă de susrse. În teorie, totul pleacă de la Wikipedia, dar având în vedere democrația prost înțeleasă de pe cea mai mare enciclopedie online, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că mai și greșește. Având în vedere răspunsul de mai jos pe care îl oferă Siri la o întrebare foarte simplă, este evident pentru toate părțile implicate faptul că nu sunt mulți care vor gusta gluma recentă a asistentului virtual dezvoltat înh Cupertino, scrie Playtech.

Lumea magică a lui Harry Potter a prins viață într-un mare aeroport internațional. Sezonul sărbătorilor de iarnă a transformat aeroportul internațional din Singapore într-o destinație magică - lumea lui Harry Potter. O replică la scară mare a gării de unde pleacă expresul de Hogwarts, castelul unde ucenicii vrăjitori deprind tainele magiei, mașina zburătoare, standuri cu mături zburătoare, sau un loc unde poți exersa jocul Vâjhaț. Aeroportul din Singapore este considerat adesea unul dintre cel mai bune din lume. Și, până în februarie, anul viitor, escală în acest hub major din Asia de sud-est poate deveni, cu adevărat, o vizită pe un tărâm de poveste, scrie Stirile ProTv.

Ce a găsit un bărbat într-un seif dintr-un depozit abandonat. ”De obicei, acestea sunt goale, dar de această dată nu a fost așa”. Un bărbat foarte norocos a cumpărat un depozit abandonat cu doar 500 de dolari, în cadrul emisiunii "Storage Wars", în interior găsind impresionanta sumă de 7.5 milioane de dolari. ”De obicei, acestea sunt goale, dar de această dată nu a fost așa”. Dan a precizat că o femeie a venit la el în timpul unei licitații în orașul american Indio, aflat în California, și i-a povestit că soțul ei a cumpărat, pentru șeful lui, o unitate cu doar 500 de dolari, care avea un seif în interior, potrivit Libertatea.

Apariție misterioasă deasupra Kremlinului în Moscova. Ce au filmat pe cer rușii. Apariție misterioasă deasupra Kremlinului și a Pieței Roșii din Moscova. Locuitorii din capitala Rusiei s-au arătat uimiți de zborul a două elicoptere militare. Imaginile filmate joi de martori au surprins două elicoptere militare de tipul Mi-8, iar unul dintre ele avea o încărcătură ciudată. Pe o plasă suspendată de un elicopter păreau a fi oameni înarmați, îmbrăcați în echipamente militare, relatează life.ru citat de Stirile ProTv.