Un urs, musafir nepoftit într-o secție de poliție. Reacția unui ofițer. Camerele de supraveghere au surprins un urs, musafir nepoftit într-o incintă a poliției autostrăzilor din California. Animalul s-a ridicat în două labe, a deschis ușa și a intrat înăuntru, trecând pe lângă niște distribuitoare de sucuri și gustări. După puțin timp, ursul apare din nou, de data aceasta îndreptându-se spre ieșire, cu doi polițiști alergând după el. Nu l-au prins, iar Moș Martin și-a pierdut urma în pădurea din apropiere. A fost doar curios, nu a stricat nimic în cursul scurtei vizite la poliție, scrie ProTV.

faze tariFoto: Colaj foto

A intrat cu vulpea în metrou. O scenă şoc s-a petrecut recent într-o staţie de metrou din Moscova. O frumoasă blondă, a cărei identitate a rămas necunoscută, şi-a făcut apariţia cu o ditamai vulpe roşie în spinare. Călătorii s-au speriat şi s-au dat repede în lături, de teamă să nu fie atacaţi de animal. Tânăra le-a făcut semn să se liniştească. A intrat apoi cu vulpea în tren, scrie Click.

Trump, comparat cu un penis. De ce Apple e „vinovatul”. Dacă îți place limba engleză și te încântă interațiunea cu asistenți virtuali, Siri are o surpriză pentru tine legată de viața lui Donald Trump. La fel ca Google sau Apple, Google Assistant și Siri își trag informațiile oferite dintr-o varietate semnificativă de susrse. În teorie, totul pleacă de la Wikipedia, dar având în vedere democrația prost înțeleasă de pe cea mai mare enciclopedie online, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că mai și greșește, scrie Playtech.

O femeie din Siberia s-a trezit cu un flamingo îngheţat pe maşină. De ce e alb şi nu roz. O pasăre asociată mai degrabă cu zonele tropicale a ajuns în regiunea Kemerevo din vestul Siberiei. Liudmila Karabanova conducea pe o şosea din regiunea siberiană Kemerovo când o pasăre flamingo aproape complet îngheţată i-a căzut pe maşină. Femeia a oprit, a luat creatura în autoturism şi a dus-o acasă, unde a pus-o lângă un calorifer, scrie ProTV.

Reuşită revoluţionară? Cercetătorii chinezi susţin că au creat primii nou-născuţi modificaţi genetic. Un grup de cercetători chinezi susţine că a utilizat tehnica de editare genetică CRISPR pentru a modifica embrionii umani ce au dus la naşterea a două gemene sănătoase. Conform echipei de cercetători din China, cele două fetiţe, gemene, sunt primele fiinţe umane modificate genetic. CNET informează că cercetarea a fost iniţial detaliată de către MIT Technology Review, fiind atribuită documentelor medicale chineze din Registrul de Teste Clinice din China, potrivit Descoperă.ro.