​Carabinierii le-au confiscat apartamentul unor români din Italia din cauza postărilor pe Facebook. Un cuplu de români a rămas fără apartamentul deţinut în Italia în urma implicării într-un dosar de trafic de droguri, descoperită pe baza postărilor de pe reţelele sociale. Potrivit Corriere del Veneto, carabinierii au descoperit o reţea de trafic de droguri formată din 16 persoane, printre care şi 5 români, care se specializase în vânzarea de marijuana şi haşiş în regiunea Veneto. Într-un singur an au importat 200 de kilograme de droguri din Spania, unde aveau o plantaţie în hale industriale din Almeria şi Malaga, scrie Stirile Protv.

faze tariFoto: Colaj foto

Cal «uitat» pe balconul unei vile din Floreşti. O fotografie a ajuns virală pe internet: un cal a fost surprins legat de balustrada unui balcon din comuna Floreşti (Cluj). Imaginea, care a fost publicată de stiridecluj.ro, a făcut deliciul internauţilor: ”A mers prinţul şi a uitat să plătească parcarea. Asta a fost soluţie de urgenţă... ori l-a pus să stea de şase”, a comentat cineva. În Floreşti, care este cea mai mare comună din ţară, există o mare comunitate de romi, care îşi lasă caii nesupravegheaţi la tot pasul. Imaginea unui patruped în zona de blocuri nu mai miră pe nimeni, dar apariţia la balconul unei case este ceva nemaivăzut, scrie Click.

O femeie s-a răzbunat crunt pe noua soție a bărbatului ei! Ce i-a făcut acesteia în ziua nunții. În societățile africane, bigamia nu este ceva neobișnuit, chiar dacă bisericile creștine luptă împotriva acestor practici. Legile sunt ambigue, iar unii încearcă să profite.Un bărbat din orașul Owerri a dat peste un preot mai permisiv și s-a dus cu noua soție la altar. Acolo a venit și fosta soție a ginerelui. Aceasta a aruncat cu ulei de palmier roșu pe rochia de un alb imaculat a miresei, ruinându-i cea mai frumoasă zi. Evident, totul s-a transformat într-un scandal. Fosta soție a vrut s-o și bată pe mireasă. S-au găsit și destui „gură cască”, iar aceștia au pus mâna pe telefoane și au înregistrat circul, potrivit Libertatea.

Flash-mob pe Aeroportul Otopeni. Călătorii s-au ”transformat” în balerini. Membrii orchestrei Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” au cântat la terminalul “Plecări”, iar câţiva balerini, ce păreau iniţial simpli călători, au început să danseze printre oameni. Oamenii au fost surprinşi de momentul neobişnuit şi au filmat valsul, orchestra şi corul teatrului de operetă. Artiştii au cântat, în cadrul unui flash-mob, numit “Aer-opereta pentru Centenar”, fragmente din “Crai nou”, de Ciprian Porumbescu, potrivit Stirile ProTv.

Premieră în arheologia modernă: un sarcofag găsit în Luxor a fost deschis în direct, în faţa presei internaţionale. Cercetătorii au deschis un sarcofag intact în faţa presei internaţionale. Sicriul din lemn datează din timpul Dinastiei a XVIII-a şi se află într-o condiţie excelentă, cu vopseaua încă intactă. Din fericire pentru arheologi, presă şi public, acesta nu era gol. Când capacul a fost ridicat, au fost găsite vestigiile mumificate ale unei femei, cu numele probabil de Thuya. A fost descoperit de arheologii de la L’Institut français d’archéologie orientale şi de la Universite de Strasbourg în necropola El-Assasif de pe malul vestic al Nilului, la nord de Luxor, potrivit Descopera.