Tânără, arestată pentru o poză considerată ”indecentă”. Ce se vede în imagine. Rehana Fathima, o tânără din India, a fost arestată din cauza unui selfie pe motiv că poza postată pe Facebook are ”conținut sexual explicit”. La scurt timp după, a fost arestată de poliție pe motiv că imaginea are ”conținut sexual explicit”. Mai exact, autoritățile susțin că este ilegal ce a făcut pentru că i se vede coapsa în fotografie. Până la o sentință în acest caz, poliția a precizat că va rămâne în spatele gratiilor, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Numele unei fetițe a făcut-o pe o angajată de la o companie aeriană să izbucnească în râs. Cum a putut să-și numească o mama fiica. Traci și fiica ei, Abcde (pronunțată ab-si-dee), decolau de pe aeroportul John Wayne din California spre El Paso, Texas, când a avut loc incidentul. O angajată de la verificarea cărților de îmbarcare a început să râdă când a văzut numele fetei și a făcut o fotografie cu biletul acesteia, postând imaginea pe rețelele de socializare. Compania Southwest Airlines și-a cerut scuze pentru ceea ce mama fetiței a numit 'batjocorirea numelui fiicei sale', potrivit Libertatea.

El este cel mai tânăr soldat de la defilarea națională. E «militar» la 11 ani. Fiţi cu ochii pe el la parada de 1 Decembrie! Ştefan Stănciulescu este cel mai tânăr soldat de la defilarea naţională: are 11 ani şi poartă uniforma militară. El va păşi cadenţat pe sub Arcul de Triumf, alături de membrii Asociaţiei ”Tradiţia Militară”. Nu rataţi parada naţională de 1 Decembrie! Va fi un eveniment de care vă veţi aminti toată viaţa. Şi elevul Ştefan Stănciulescu, de 11 ani, va fi prezent. El va defila mândru pe sub Arcul de Triumf, alături de alţi 4.000 de militari români şi străini, potrivit Click.

O tânără a fost la un pas de moarte după ce și-a vopsit părul. Estelle a fost la un pas de moarte după ce s-a vopsit acasă, folosind un produs din comerț. Deși a urmat instrucțiunile menționate de producători, tânăra nu a așteptat 48 de ore pentru a vedea rezultatele testului de alergii și și-a aplicat vopseaua pe tot părul după 30 de minute. Reacția alergică nu a întârziat să apară și scalpul a început să i se umfle. Dimineața, capul ei avea o circumferință mult peste media normală și avea probleme de respirație, potrivit Unica.

O Lună uriaşă a răsărit într-o biserică din Cluj-Napoca. Mii de localnici sunt atrași de noul şi ineditul obiect, Luna cu diametrul de 7 metri, care a "răsărit" suspendată în Biserica Piariştilor din Cluj-Napoca. Unii oameni intră şi scapă câte un sunet admirativ, alţii îşi fac cruce, parcă nevenindu-le să creadă. Însă cei mai mulţi se amuză, se fotografiază cu astrul atârnat sub cupola bisericii sau îl filmează din toate unghiurile. Replica identică a astrului nocturn se numeşte „Museum of the Moon” şi este o „lucrare de artă călătoare” realizată pe baza fotografiilor de mare precizie a suprafeţei Lunii realizate de NASA, scrie Libertatea.