Îşi pun pe motocicletă întreaga familie. Filipinezii au găsit modalităţi stranii de a-şi plimba întreaga familie fără maşină. Cu mic cu mare, îi urcă pe toţi ai lor pe motocicletă. Fotograful australian Ian Maclean a surprins un filipinez călătorind împreună cu soţia şi toţi cei 7 copii pe motocicletă. A făcut modificări vehiculului astfel încât să încapă toţi. Nu îşi permitea să cumpere o maşină, aşa că a rezolvat problema. Pentru cei care se grăbesc, este o modalitate preferabilă. Aşa că cei mai mulţi filipinezi se duc cu motocicletele la serviciu, nu cu maşinile, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Turnul din Pisa a început să se îndrepte, fără intervențiile oamenilor. Ce spun specialiștii. Turnul din Pisa, din Italia, și-a redus gradul de înclinare, fără intervențiile oamenilor. Specialiștii spun că Turnul a reuşit să recupereze, în ultimii 17 ani, 4 centimetri. Potrivit unui raport publicat recent de specialiștii care monitorizează monumentul, turnul a recuperat, fără nici un fel de intervenție din partea omului, între 2001 și 2018, aproximativ 4 centimetri din gradul de înclinare. „De când au început lucrările de restaurare, turnul se înclină mai puțin. Ceea ce contează este stabilitatea turnului, care este mai bună decât arătau estimările inițiale”, a declarat Nunziante Squeglia, profesor la Universitatea din Pisa, scrie Unica.

Prima imagine clară realizată de sonda InSight pe Marte. După ce a aterizat cu succes pe Planeta Roşie, InSight a trimis către Pământ prima sa imagine. Imaginea realizată de către instrumentul Context Camera a fost obstrucţionată în acel moment din cauza lentilelor protectoare uilizate în timpul amartizării. Cu ajutorul celeilalte camere situate pe braţul lui InSight, sonda a putut realiza prima sa imagine calitativă cu zona de aterizare. Conform CNET, imaginea clară, fără praful marţian a fost publicată pe contul de Twitter al misiunii InSight. Aceasta este prima imagine clară cu Elysium Plantinia, noua casă a sondei, scrie Descopera.

Momentul incredibil în care un pește congelat revine la viață după ce este dezghețat. Imagini uluitoare cu un pește congelat care revine la viață după ce este dezghețat în apă caldă au apărut online. Filmarea, făcută într-o piață din Japonia, începe cu un bărbat care ia peștele, ce pare a fi înghețat bocnă, și îl pune într-o cada de gheață zdrobită. Apoi, în obiectivul camerei este luat un termometru care arată că temperatura din vas este de minus 2.10 grade Celsius Peștele este mutat apoi într-un vas cu apă caldă, unde este ținut câteva secunde, potrivit Stirile ProTv.

Acestea sunt cele mai scumpe mâncăruri din lume. Aţi da 250 de dolari (circa 1.028 de lei) pentru un burger? Preparatul a fost lansat pe piaţă în Australia. Iar doritorii nu au întârziat să apară. Burgerul de 250 de dolari a fost creat recent de maestrul bucătar Luke Headon pentru localurile companiei producătoare de vinuri Levantine Hill Estate. Cei care au întrebat de ce costă atât de mult au primit răspunsul de la managerul vestitelor podgorii australiene, Samantha Jreissati. Burgerii de lux sunt preparaţi din foie gras, maioneză cu şampanie, homari şi praf de aur, scrie Click.