Povestea inventatorului care vrea să facă copii cu robotul sexual creat chiar de el. Sergi Santos, inventatorul spaniol al unui robot sexual, lucrează la un proiect prin care aceștia să poată face copii. În opinia sa, este doar o chestiune de timp până când vor avea loc căsătorii între roboți și oameni. De aceea, primul „prototip” care va putea face copii este chiar robotul său Samantha. „Oamenii o percep pe Samantha ca pe ceva ciudat despre care doar citești. Dar este o chestiune de timp până când acești roboți le vor lua joburile, se vor căsători cu copiii lor, cu nepoții și prietenii lor. Trebuie să-și amintească că până acum câțiva ani, telefoanele mobile nu erau esențiale, însă acum nu mai putem funcționa fără ele”, a spus Santos, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

A spart 34.000 € ca să-şi decoreze casa de Crăciun. Încă din luna august, bunica Betty-Ann Jones (76 de ani) a început să-şi împodobească locuinţa pentru Crăciun. Are 2.000 de globuri, păpuşi, animale de pluş şi alte decoraţiuni, în afară de 14.000 de beculeţe care au costat o sumă imensă. A avut nevoie de mult timp ca să le aranjeze. De aceea a început să-şi decoreze casa atât de devreme. Betty-Ann este mai entuziasmată de împodobirea de sărbătoare chiar şi decât cei trei nepoţi ai ei, care au vârste de 7 ani, 11 ani, respectiv 13 ani. Soţul ei, în schimb, Keith Jones, de 76 de ani, nu e deloc încântat de “aranjamentele feerice” pe care spune ea că le face. Ba, mai mult, bărbatul zice că soţia sa “are o doagă sărită”, scrie Click.

Secretul unei tinere ce a murit în urmă cu peste 4.000 de ani, dezvăluit cu ajutorul analizei ADN-ului. Arheologii au dezvăluit că o fermieră de 18 ani, numită „Ava”, ce a murit în urmă cu 4.250 de ani, în Scoţia, era fiica unor imigranţi europeni. Specialiştii consideră că femeia avea un aspect mediteranean cu ochii căprui, părul negru şi pielea măslinie. De asemenea, ea ar fi avut intoleranţă la lactoză. Ava era membră a unei comunităţi timpurii din Era Bronzului ce se ocupa de creşterea bovinelor şi meşterit. Conform noii cercetări condusă de arheologul Maya Hoole, din cadrul proiectului Achavanich Beaker Burial, Ava a murit în urmă cu 4.350 de ani, potrivit Descopera.

Cum arată cel mai scump brad din Europa. Costă 2,3 milioane de euro. Cel mai scump brad de Crăciun din Europa se află la Munchen şi valorează 2,3 milioane de euro. Este vorba de unul de aproape trei metri, asamblat din 63 de kilograme de monede de aur, lipite pe o piramidă din plastic. A fost făcut de principalul comerciant de aur din oraş şi este expus la sediul acestuia, sub supraveghere permanentă. Deşi fără îndoială excentric, acesta nu este cel mai scump brad din lume, potrivit Stirile ProTv.

Americanii au avut nevoie de numai patru zile să repare un drum distrus de un cutremur de 7 grade. Echipajele rutiere din Alaska au ajuns subiect de discuție pe rețelele de socializare după ce au reușit să repare un drum în mai puțin de patru zile. În imaginea postată și de CNN pe contul de Instagram se poate vedea cum arată un drum care leagă Aeroportul Internațional și Autostrada Minnnesota înainte și după cutremur. Peste 500 de replici s-au produs după cutremurul care a provocat pagube majore, scrie Libertatea.